Петима с часовник-телефон ала Джеймс Бонд

Петима българи ще носят телефон-часовник ала Джеймс Бонд, какъвто има и руският президент Димитрий Медведев. Победителите в игра на LG и М-Тел вчера станаха едни от малцината собственици на хай-тек аксесоара LG GD910 Watch Phone, който не се предлага официално на българския пазар.

Watch Phone ще бъде достъпен само за VIP-клиенти чрез персонално запитване в офиса на LG. Моделът прилича по-скоро на реквизит от филм за Джеймс Бонд и има учудващо много функции за малкия си размер.

Това е първият в света телефон-часовник, който поддържа 3G стандарта и дава възможност дори за провеждане на видео-разговори. GD910 разполага с функция за разпознаване на гласа и преобразувател на текста в реч, който позволява на потребителите да използват гласови команди за създаване на аудио и текстови съобщения, както и за гласово набиране.

Устройството не е по-голямо от стандартен ръчен часовник, но в своите 13,9 мм дебелина успява да побере цифрова камера и 1,43-инчов сензорен дисплей за по-лесно управление.

Последният фен на модела е Димитрий Медведев, който е забелязан да носи Watch Phone по време на среща в Руската академия на науките, както и при други официални случаи.

Коментар