Виваком пусна оптичен интернет във Варна

Виваком започна да предлага оптичен интернет и в основни райони на Варна. Услугата Vivacom FiberNet поддържа скорост до 100 Mbps. Постепенно ще бъде осигурен достъп в целия град, уточниха от телекома.


Потребителите във Варна вече има повече опции за бърз интернет
 

Vivacom FiberNet стартира в София през лятото на тази година и вече покрива над 100 000 домакинства в столицата, по данни от компанията. Услугата доставя 1 Gbps реална скорост до всеки един вход, като така се гарантират на клиентите заявените от тях 100 Mbps, които няма да бъдат споделяни с други потребители, твърди операторът.

Плановете Vivacom FiberNet дават възможност за избор от скорости между 20 и 100 Mbps на цени между 5 и 50 лв. Всички пакети включват неограничен трафик, безплатна антивирусна защита, възможност за заявка на безплатни статични IP адреси и безплатна пощенска кутия с размер 500 MB. За бизнес абонати е предвиденo и уеб хостинг пространство в размер на 5 GB.

Освен самостоятелно, оптичният интернет се предлага и в пакети с 50% отстъпка от месечната такса. Така например, за 9,90 лв. на месец потребителят може да получи 20 Mbps интернет и мобилна връзка с включени 3 часа време за разговори. Предлага се също план с интернет и 40 ТВ канала срещу 10,90 лв. месечно. Тройната услуга пък включва оптичен интернет, мобилна телефония и цифрова телевизия за 12,90 лв. на месец.

No Responses по темата: „Виваком пусна оптичен интернет във Варна”

добавете коментар...

 1. Mitkov

  Това е най-слабата фирма,ако има такава и иска да се казва че е! С удоволствие ще чакам още 2 месеца да ми изтече договора ми с тях и на секундата се махам.На 3 pay съм,а ми скъсаха нервите. Не се обвързвайте с тях!!!!

 2. iiiioooo

  пробвайте моб. интернет на GLOBUL и тогава говорете против Виваком!!!

 3. МОШЕНИЦИТЕ ВЪН !!!

  БОЙКОТИРАЙТЕ БОКЛУЦИТЕ ОТ ВИВАКОМ !!!

  ЖИВОТЪТ НИ МИНА В ЛЪЖИ И ИЗМАМИ – ТО НЕ БЯХА ПОЛИТИЦИ, ТО НЕ БЯХА ГЛАДНИ КОРПОРАЦИИ И ДОЛНОПРОБНИ ЕВРЕЙСКИ БАНКИ…..

 4. Lid

  Виваком е номер едно! Ясно ли е!

 5. Йордан

  Чудя се за каква оптика ще става на въпрос. Виваком каквото и да направят не могат да ме убедят, че могат да доставят качествен нет.

 6. Гришо

  Е какви са тези сериозни мрежи на Виваком. Не мисля, че е сериозно да говорим за тях.

 7. Ованес

  Не препоръчвам да се взема на Вива интернета.

 8. Нора

  Виваком няма ли да спрат най-после да си рекламират най-скапаната услуга.

 9. Triko

  Vivacom FiberNet е пълен смях. Компанията Виваком предлага най-некачествения нет.

 10. Iv

  до първия проблем ,след това ……вашия разговор се записва с цел подобряване условията на телекома за повече печалби и така час може два може цяла седмица ……успех 🙂

 11. viko

  Veche polzvan neta ot Vivakom i moga da tvurdia che e OK.Vivakom v momenta izgrajdat dosta seriozni mreji,koeto im pozvoliava dobri skorosti i stoinostna usluga

 12. Теодор Гочев

  Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш.

Коментар