Маргарита Наумова става асоцииран ментор в SolidQ

Българският топ експерт в SQL Server технологиите Маргарита Наумова, притежател на най-висшата сертификационна степен на Майкрософт – Certified SQL Master, бе поканена за асоцииран ментор в SolidQ.

SolidQ е създадена през 2002 година и за нея работят над 80 от световно признатите експерти в областта на SQL Server, като около 50 от тях (включително и Маги) са удостоени със званието MVP (Most Valuable Person) на Microsoft. Компанията е глобален доставчик на решения и тренинги в областта на SQL Server, BI и облачни технологии.

„Щастливи сме да имаме в екипа си Маргарита“ – казва Херберт Алберт, CEO на подразделението на SolidQ за централна и източна Европа. – „Тя внася много ценно ноу-хау в компанията ни и ще ни помогне да затвърдим позициите си в Югоизточна Европа“.

„SolidQ” е голямо име в SQL общността и аз съм изключително горда да бъда част от него“ – отбеляза Маги Наумова. „Мога да науча много от тези невероятни експерти и в същото време имам увереността, че мога да дам своя уникален принос към мисията на SolidQ“ продължи тя.

Маги Наумова е основател на единствената по рода си “SQL Master Academy” – учебна програма за подготовка на SQL Server професионалисти. Като асоцииран ментор към SolidQ тя ще работи за създаване на нови курсове и учебно съдържание. От компанията не крият очакванията си Маги да се включи много скоро и в някой от глобалните проекти на SolidQ.

Тази година Маги ще обучава в своите курсове експерти в Германия, Австрия, Швейцария, Словения и Хърватска. През септември тя е поканена да изнесе презентация на SQL Server конференцията за Централна Европа SQLU Summit в Братислава.

Партньорството на SQL Master Academy и SolidQ ще донесе на българските специалисти много полезни неща и знание, обещава Маги. “SQL Master Academy” ще организира провеждането на някой от топ тренингите на SolidQ в областта на BI, като първия тренинг се очаква около септември. Освен това се планира и организиране на семинари и конференции в България с участие на световно признати лектори в областта на SQL Server технологиите.

Коментари по темата: „Маргарита Наумова става асоцииран ментор в SolidQ”

добавете коментар...

  1. Мишо Златанов

    Браво Маги! Честито:)

  2. Иван Калчев

    Маги е страхотен професионалист и човек! Браво, гордеем се с теб!

  3. пф

    Е, и?

Коментар