Toshiba Satellite P – 3D изживяване без очила

За първи път Toshiba въвежда 3D технология без очила в модели от серията Satellite. Новите лаптопи са налични в два различни варианта с текстурирано алуминиево покритие.

Satellite P са насочена към потребители, които търсят мощен лаптоп с безупречна графика за HD забавления. Серията включва модели с диагонал на екрана от 15,6’’ (P850/P855) до 17,3’’ (P870/P875).

Технологията Toshiba Resolution+ вдъхва нов живот на филми и видео клипове, като ги трансформира от стандартна резолюция до почти HD качество. Това позволява на Satellite P да добавят трето измерение на 2D видео съдържанието почти в реално време.

Всички лаптопи Satellite P могат да възпроизвеждат поточно 3D видео към свързан телевизор с 3D възможности през HDMI. Моделът Satellite P855 може едновременно да показва 2D и 3D съдържание на екрана.

Всички модели имат по четири USB 3.0 порта за десет пъти по-бърз пренос на данни отколкото през USB 2.0, както и Bluetooth 4.0 интерфейс за по-малко потребление на енергия и по-бърза безжична синхронизация на данни на по-дълги разстояния.

В частност, моделът Satellite P855 предоставя 15,6-инчов широкоъгълен Full-HD TruBrite 3D дисплей с поддръжка на триизмерна технология без очила за гледане на 3D филми на Blu-ray или DVD или за 3D игри. Технологията за проследяване на очите позволява на потребителите да движат лицето си пред дисплея, без да губят 3D изображението.

Благодарение на възможността на лаптопа едновременно да показва 2D и 3D съдържание, потребителите могат да гледат 3D филм и едновременно с това да търсят в интернет допълнително 2D съдържание.

Новите серии лаптопи на Toshiba ще бъдат налични в Европа през второто тримесечие на 2012 г. Цените все още не са обявени.

Коментар