Край на света – IE всъщност е добър браузър

Наскоро Microsoft пусна интересен видео клип с цел да популяризира десетата версия на своя браузър Internet Explorer. Видеото е насочено към всички хейтъри, които критикуват вградения в Windows браузър, но накрая в клипа и та започват да го използват.

В очакване на края на света Microsoft отиде с една стъпка по-напред в IE пропагандата. Нова маркетингово послание отбелязва закачливо (тълкувайки предсказанието на маите), че светът наистина е към своя край, защото… Internet Explorer всъщност е добър.

Друга шегичка на софтуерната компания е по отношение на социалната платформа Instagram и по-конкретно, че през последните 24 часа никой не е качил снимка, включваща храна.

Коментари по темата: „Край на света – IE всъщност е добър браузър”

добавете коментар...

  1. Buyakshmon

    Някой май не е пробвал последното Ubuntu. Честото използване на конзола е в миналото! Ако все пак обаче се наложи да се ползва, предлага далеч повече възможности от която и да е друга операционна система.
    Windows далеч не е всичко. Един напреднал потребител е редно да може да се справя достатъчно добре с която и да е система.

  2. ws

    Масовият потребител на експлорър много често дори не знае, че го ползва 🙂 А за потребителите на други браузъри реклама най-много да ги разсмее. Така че – ефект никакъв…

  3. bobi

    Аз съм привърженик на гугъл хром и съм на мнение че по напреднал браузър от него няма в момента, но новият ИЕ10 е ОК.
    Иначе за рекламата, бих казал че е доста тъпа и банална.

    Ники имам въпрос: като си се отказал от продуктите на Майкрософт това включва ли ОС? За Уиндоус системите (особено последните 7 и 8) мога да кажа, че са най-удобни за потребителя при ежедневна работа….за всичко си има графичен интерфейс, за разлика от Линукс където позлването на конзолата е ежедневие…не отричам конзолите, в много отношения конзолния интерфейс предоставя по голяма свобода и гъвкавост (бързина също), но не винаги е удобен…аз самия ползвам cygwin ежедневно под Уиндоус 7 (защото работата ми го изисква), но под Уиндоус, за разлика от Линукс дистрибуциите, конзолата е нужна далеч по рядко
    Накратко казано, по-гъвкава и удобна за потребителските нужди ОС от Уиндоус няма.

  4. nikito_blend

    И да правят и да не правят пропаганда, браузъра им остава най-бъгавия. Аз отдавна съм се отаказал изцяло от продуктите им.

Коментар