Acer Iconia B1-A71 – таблет за начинаещи

Acer разшири своето портфолио от таблети с новия 7-инчов Iconia B1-A71. Моделът е създаден за млади или неопитни потребители, както и за семейства, които имат нужда от още един таблет за техните деца.

Iconia B1 е подходящ и за заети хора, които тъсят удобен мобилен спътник. Със своя 7- инчов дисплей, отговарящ на стандартния размер на страница от книга, таблетът може да се използва за четене, сърфиране в интернет, игри и гледане на видео.

Iconia B1 е лесен за употреба с една ръка, за което като помага специалният дизайн на долния ляв ъгъл. Също така със своите 320 грама таблетът е подходящ за носене както в чанта, така и в яке.

Устройството комбинира двуядрен процесор, работещ на 1,2GHz с последна версия на операционната система Android Jelly Bean. Технология VoiceSearch дава гласов отговор на много от търсенията.

Над 500 безплатни онлайн списания от стотици издатели и уеб сайтове са на разположение на потребителите благодарение на Google Currents. Наскоро актуализираното мобилно приложение ще ви позволи да откривате, четете и споделяте любимите си нови публикации, блогове и онлайн списания на 7-инчовия WSVGA (1024х600) капацитивен дисплей дори когато сте офлайн. За геймърите са предвидени над 700 000 игри и приложения в Play Store.

Iconia B1 идва с предна камера за видео чат. Камерата е разположена в горния десен ъгъл, като работи и в пейзажен режим.

Таблетът се предлага с 8GB вградена памет с възможност за разширяване чрез microSD слот. Очаква се на пазара в България в началото на февруари на препоръчителна цена от 299 лв.

Коментар