Kogan Agora – достъпен 4-ядрен смартфон с голям екран

Kogan Agora е позициониран като достъпно 3G устройство с голям екран и висока производителност

Kogan Agora е позициониран като достъпно 3G устройство с голям екран и висока производителност

Австралийският онлайн търговец Kogan започна да приема поръчки за новия си смартфон Agora. Моделът предоставя 5-инчов екран с HD резолюция 1280х720 пиксела и разчита на мощта на четириядрен процесор с тактова честота 1,2 GHz.

Kogan Agora е позициониран като достъпно 3G устройство с голям екран и висока производителност. Дисплеят от тип IPS поддържа мултитъч възможности, налични са 1 GB оперативна памет и 4 GB вградена флаш памет, която може да се разширява чрез слот за карти във формат microSD/SDHC.

Смартфонът разполага с две вградени камери – задна 8-мегапикселова и предна 2-мегапикселова, интерфейс USB 2.0, безжични модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 4.0, приемник GPS и 3,5-мм гнездо за слушалки.

Kogan Agora работи под управление на операционна система Android 4.2.2 (Jelly Bean) и поддържа работа с две SIM карти едновременно. Устройството има размери 144x74x11 мм и тежи 153 грама заедно батерия 2000 мАч. Цената на модела е 199 долара в онлайн магазина на Kogan.

Коментари по темата: „Kogan Agora – достъпен 4-ядрен смартфон с голям екран”

добавете коментар...

  1. Georgi Petkov

    за мен това е точно копие на ZTE Grand X Pro. Като разлика намирам само, че този телефон е с 2 сим карти, но всичко друго си е 1:1.

  2. Tsvetan Topalov

    Батерията не е ли малко слабичка за подобна конфигурация 🙂

Коментар