eMAG: Държим 50% от онлайн пазара на ИТ и електроника

emag - ins

Онлайн магазинът разполага с над 10 000 продукта от 400 марки в наличност

Електронният магазин eMAG.bg разпространи днес съобщение, че е завоювал 50% дял от българския онлайн пазар на ИТ продукти и електроника. Не се посочва дали тази информация е от независима анализаторска агенция или се базира на данни от самия търговец.

eMAG действа от една година на пазара в България, като наследи бизнеса на Aukro.bg. За този период онлайн търговията на ИТ и електроника в страната е нараснала с 86%, в сравнение с 2012. Това показва, че eMAG допринася за развитието на родната онлайн търговия като цяло, посочиха от компанията.

eMAG се позиционира също като пазарен лидер в Румъния и най-голям магазин за онлайн търговия на дребно в Централна и Източна Европа с приходи в размер на 165 милиона евро през 2012 г. Тази година компанията стартира бизнес в Унгария.

Целта на еMAG в България е да повиши пазарния дял на онлайн търговията в страната. По информация от сайта на търговеца, онлайн магазинът разполага с над 10 000 продукта от 400 марки в наличност.

Коментари по темата: „eMAG: Държим 50% от онлайн пазара на ИТ и електроника”

добавете коментар...

  1. мен

    Пич ти явно не си сравнявал цените-какви дъмпингови цени- дай да видя някакви такива цени, дето са дъмпингови, да си купя нешо- всичко тук е с по 15-20 % отгоре от средните онлайн цени в БГ!!!

  2. :о)

    Безогледен дъмпинг търговец.
    На сайта на комисията за защита на потребителите също пише за тях, може да прочетете 🙂
    Очаквам с безумните си нереални дъмпинг цени да изчезнат до 1 година
    и балъците купували евтино, да останат без гаранция на хардуера.
    Примери:
    Румънските дистрибутори в миналото :
    ТОРНАДО СИСТЕМС
    ФЛАМИНГО

    и гръцки ритейлчета като МУЛТИРАМА

    къде са те сега?

Коментар