Таблети по 49 лева обеща eMAG.bg за „Черния петък”

Големите намаления в eMAG ще бъдат в сила до полунощ в петък

Големите намаления в eMAG.bg ще бъдат в сила до полунощ в петък, стоките ще се доставят безплатно до клиентите

„Черният петък”, най-желаният ден за пазаруване в света, идва и в България. Отстъпки до 70% ще предложи най-големият онлайн ритейлър в региона – еMAG.bg.

Сутринта в петък, 29 ноември (Black Friday), цените на 100 000 продукта в сайта ще са намалени с до 70%. Цените на лаптопите например ще започват от 359,99 лева, а смартфоните ще са с 50% отстъпка.

Таблети ще се предлагат за 49 лева, а нов фотоапарат ще може да се купи с 45% по-евтино, съобщи търговецът. На сайта ще могат да се купят и телевизори с отстъпка от 35%, а цените на малките кухненски уреди ще започват от 9,99 лв.

Големите намаления ще бъдат в сила до полунощ в петък, с безплатни доставки. За да се възползват, потребителите трябва да си направят акаунт в еMAG.bg, да влязат в него и да очакват у дома старта на кампанията.

Утре рано сутринта компанията ще изпрати бюлетин с намалените продукти, няколко часа преди старта на продажбите, информира Огнян Лахчев, маркетинг мениджър на eMAG.bg.

Бумът в онлайн продажбите в света се очаква веднага след Деня на благодарността, като броят на купувачите нараства стремглаво и през 2012 година възлиза на 225 милиона само в САЩ, а изхарчената сума само в този ден надвишава 59 милиарда долара.

Тази година очакванията са продажбите да се повишат с 3,1%. Според асоциацията за потребителска електроника, един на всеки трима американци задължително поръчва на „Black Friday”, като 57% от тях намират пазаруването в този ден за забавно. Повече от половината потребители предпочитат да купуват онлайн, за да избегнат претъпканите с хора магазини, дългите опашки и да се възползват от големите намаления онлайн.

„Убедени сме, че българските интернет купувачи ще заобичат Блек Фрайдей, както това вече стана в Америка”, коментира Доротея Славова, мениджър корпоративни комуникации в eMAG.bg.

Още рано рано сутринта на 29 декември обаче най-евтините продукти вече бяха недостъпни за купувачите, поради изчерпани наличности, информира търговецът (вижте повече тук –Евтините продукти в еMAG.bg свършиха).

По-късно от eMAG.bg изнесоха данни за продажбите тази сутрин. Търговецът твърди, че е продавал по 1 таблет за 48 лв. всяка секунда в първите пет минути, през които са изчерпани количествата, т.е. таблетите за били 300 (вижте повече подробности за продажбите тук – 45 000 щурмували eMAG.bg тази сутрин).

Като цяло за деня, eMAG.bg е продал 52 000 продукта на обща стойност 7 000 000 лв., а дадените отстъпки превишават 4 000 000 млн. лв., съобщи компанията (още статистика тук – Отстъпки за 4 млн. лв. дал eMAG.bg в Черния петък).

Коментари по темата: „Таблети по 49 лева обеща eMAG.bg за „Черния петък””

добавете коментар...

  1. ЕМЪСИ

    ЕМАГ ДА НЕ ЗАБЛУЖДАВА ХОРАТА… В ДЕНЯ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК СИ ИЗБРАХ ТАБЛЕТ АСУС ЦЕНА – 289,99ЛВ. НАМАЛЕН НА 199,99ЛВ. ДНЕС 30.11.2014 ВЛЕЗНАХ В ТЕХНИЯ САЙТ И С ИЗУМЛЕНИЕ УСТАНОВИХ, ЧЕ СЪЩИЯ ТАБЛЕТ Е С РЕДОВНА ЦЕНА – 249,99ЛВ. ИЗЛИЗА, ЧЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ ТОВА УМИШЛЕНО СА ВДИГНАЛИ ЦЕНАТА… БИХ ЖЕЛАЛА ДА МЕ УБЕДЯТ В ПРОТИВНОТО…

  2. На баба ви хвърчилото

    Тези емаг са няй глупавите не може да си маркирал един продукт в кошницата и вече ще го поръчваш и изведнъж да ти изписва че продукта е изчерпан, а той си стой в кошницата ами нали трябва да прочетеш какво купуваш пълна скръп са… смешници…

  3. 123

    Ако си купите каквото и да от тях правят всичко възможно не не и да ви върнат парите в случай че не сте доволни от продукта им, изключително нагли!

  4. Emi

    Здравейте,
    Мога ли да се доверя и да си поръчам миялна, 780лв. Много пари са.
    Прочетох, че КЗС не препоръчва пазаруването от там

  5. Anonymous

    koga stee 4eren petqk

  6. stefan stefanov

    Аз съм доволен от eMAG.BG.Ще чакам следващият черен петък.

  7. Anonymous

    Stiga be durjavata go kara po amerikanskiq nachin na jivot,koeto e dobre no ne chak tolkova,tam imat pari i narkotisi,a tyk ne samo polisiq,koqto vredi.

  8. blagovesta

    😛

  9. Измамен

    ТЕзи са ебати мошенниците.Даже и в томболата лъжат.Всички печеливши са с подобни мейли g***v@****.bg
    p***n@****.bg
    d***a@****.bg
    m***3@****.bg
    хаха смях Пример:буква 3 звездички буква@4звездички.бг. Най-разпространения мейл доставчик е абв.бг и как пък няма един спечелил от абв,а всички са ****.бг което ми прилича на емаг.бг

  10. lucky

    na men pak mi se obadiha dnes i mi kazaha 4e nqma da mi pratqt tableta ot 4erniq petak za 48lv ebasi boklucite sa tezi ot EMAG i imat nahalstvoto da mi predlagat sa6tiq za 169lv

  11. Krasimir

    Аз пък съм доволен и черния петък се осъществи за мен напълно в реалният смисъл на думата!

  12. Истината

    Направо не е за вярване какъв провал беше този “Черен Петък” … ето и още инфо по темата “http://svejo.net/2684295-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-emag-bg”

  13. Баш Бай Брадър

    Е много спиш бе пиле, аз пък рано сутринта си купих “0” бр. от един “от най-апетитните продукти”. Що ли аз успях пък ти не и сега се пенявиш?
    Ей хора стига с тоя негативизъм бе, нормални ли сте или имате нужда от лоботомия стига с тая злоба и ненавист към всяко нещо. Ей така може да се излекувате от комплексите, злобата, завистта и простия си чалгарски живот.
    За справка:
    “Егаш Мониш предлага оперативна намеса за лекуване на психично болни хора с изявена агресивност. Прилаганите дотогава методи и средства практически са имали само временно действие при подобряването състоянието на психично болни хора. Характерът на заболяването ги прави опасни както за тях самите, така и за околните. През 1936 година се извършва първата такава операция от професора по неврохирургия Алмейда Лима, наречена левкотомия (от гръцки leukos – бял). Същността на метода е в прекъсване на нервни влакна, изградени от бяло вещество, които свързват челния лоб с другите части на мозъка. Днес тази операция е известна с името лоботомия.

    Методът на Егаш Мониш не лекува радикално болестта на психично болните хора. С хирургичната намеса пациентите стават по-спокойни, което позволява да живеят в семейна среда. Работата върху тези проблеми е причината Егаш Мониш да получи Нобелова награда за физиология или медицина. След извършване на около 100 подобни операции, правителството забранява подобно лечение. Причината за това са протестите на психолози и психиатри, че тази операция е антихуманна и води до дълбока промяна в психиката и унищожаване на личността.”

  14. елза

    пълни нещастници, от рано сутринта даваше изчерпани наличности, дали случайно не са пуснали 0 броя за най-апетитните продукти?

  15. Smile

    Ми чета и се смея(макар че нямам нищо общо със Емаг ).Като толкова се интересувате за този така наречен “черен петък” и отстъпките които са пуснали Емаг(Междо другото ги поздравявам за стореното от икономическа гледна точка,разбира се)ми прочетете в някой икономически блог или сайт за този метод-да накараш хората да купуват без да мислят = Големи отстъпки.Пробваха и спечелиха па вие си чешете езиците,прочетете какво става в щатите(а там дори се стрелят) пък тогава пишете глупостите си.

  16. Баш Бай Брадър

    Ха-ха-хааааа плювачите и некадърниците пак налазиха. Конспирации, измами и всякакви простотии се ръсят на кило. Аз пък си взех Lg-то за 300 кинта в 7,17. При подобни намаления е така по света всичко се изчерпва за минути. В щатите и до боища и вадене на патлаци стигат, ма там няма конспирации и пране на пари, кой свари взел кой не успял здраве да е. Не работя за въпросната фирма, а за една от двете големи вериги за техника и всеки ден се занимавам с получовеци плюещи и мразещи всичко което ги заобикаля, като някой от писачите тук. Като няма такива промоции що няма, как било по света, като има, измама и пране на пари било щото не успял да се нареди, ако се беше наредил и една дума нямаше да пише че е доволен, ама за простащината първи. Абсурдни хора в абсурдна държава- нема оправия. Жалка работа.

  17. frico

    Абе хора огледайте се!Къде живеете?Какво в тази държава е нормално та промоциите да са ни нормални!Ха Ха блаженни са верующите!!!!!!!!!!

  18. _II_

    Това е една изключително крупна и нагла измана с цел пране на пари. Покупките са фиктивни, това може да се провери, чрез проследяване на IP_тата на купувачите, направили покупки, техните физически адреси и куриерите, които би трябвало да доставят стоките. Но на всички е известно, че в България няма кой да се заеме с подобна задача, а може би и тези които трябва да вършат тази работа са получили нещо в замяна за да не я свършат.

  19. _II_

    Уведомяваш КЗП

  20. Иван

    и аз съм разочарован? Как да върна поръчката? Как да ги уведомя в писмен вид като се крият в миши дупки и няма нищо за връзка със тях?

  21. Merry

    Пълни измамници! Разочарована съм..

  22. _I_

    EMAG – поредните измамници. Таблет, който съм си го купил преди 1 година за 350 лева, там се продава за 449? Трябва да има закони в тази държава, подобни на либийските – който се опитва да измамни някого да бъде разстрелван без съд и присъда!

  23. Петър

    Не е случайно, че на сайта никъде няма мейл или телефон за връзка със сайта!!!! Днес забелязах,че на един телефон по спецификация от фирмата е с процесор 1 гхц , а в емаг той е 1,2 гхц, в емаг пише,че телефона подържа сд карта до 32 гб, а в сайта на производителя такова нещо не пише. Наистина не е случайно.

  24. Anonymous

    хаха но само на приказки сутринта в 7-30 всичко беше разпродадено не само таблетите а другите неща който ги обещаха на сносни цени

  25. Anonymous

    Според мен са имали по една бройка от всички артикули максимум, а и рекламата за румънския “Емаг” е абсолютно същата като за българския със същият склад, я вижте в някой от другите сайтове дали са се изчерпали промоциите – някой от китайските, но там промоциите са истински и не са измислени. Желая да кажа, че все пак успях да поръчам 2 артикула и дали ще ги получа!!! 🙂

  26. Петър

    Голямата Измама на EMAG . BG или как се прави Черен петък по български…
    Няколко минути след пускането на промоциите – всички стоки са изчерпани, което е практически невъзможно – освен това в сайта им е запълнено с неща които е нереално да се изкупят въобще – на какво и намаление да се пуснат – има 7 вида лопати – за които са се избили хората да ги купуват и са изчерпани… Пишман търговци – мошеници…

  27. pesho

    Някой долу откровено лъже за телевизора Филипс, който купил в 7,12h. Или е било по-късно или не е било.
    Промоцията започна около 7,15 както бе обявено в 7,00 (давах рефреш непрекъснато). Веднага се засилих към телевизора LG, който бе на 299 лв, а по магазините на 450лв. Цъкнах върху него и каква изненада – количествата изчерпани. Или е било 1 бройка(някой по-бърз) или единствено реклама. Просто няма как за 10 секунди това да е вярно. Веднага се засилих към евтиният Ipad и същата работа, после към оня измисленият таблет- 48 лв и същата работа.(100 000 бройки) За тяхно съжаление затворих сайта и няма да поръчам друго от измислената им промоция. Все пак, доста хора ще си купят нещо, но на нормална цена.

  28. Хари

    Аз нямам нищо против продажбата на стари модели, когато става въпрос за електроника. Все пак и те са били нови някога и са вършили работа. Не на всеки му трябва последната дума на техниката.

    По-скоро обаче тук всичко е блъф и измама. Никакви бройки, никакви отстъки. Сами можем да сравним цените с другите магазини. Особено пък положителните коментари към тази тема. Те са абсолютно платени. Как примиренчески само звучи “гроздето е кисело” или “ще чакаме другата година” хахаха смях.

    Тези хора са дали толкова пари за реклама последните 2-3 дни, че едва ли ще ги избият от няколко стотин поръчки… А такива като мен никога повече няма да им идат на сайта.
    Поредното пране на пари.

  29. Хитри ли сте ?

    Браво тука са писали повече от персонала отколкото клиенти! Зверски жалка картинка сте! Значи първо че няма как да е толко активен народа щото пари за храната и ток нямат, боклуци ще си купуват? Това е врътка да да си умножат няколко пъти печалбата, защото българина освен да мами друго така добре не може! Значи единия продава на другия с отстъпка 70% ония си зима ДДС-то и продукта е без пари, само дето той е купил стока за 2-3 милиона и така eMag прибират 3 милиона ония ги продава за 5 милиона та станах общо 8 милиона а стоката всъщонст е на стойност 1 милион. Така тоя дето прай врътката е дал 1 милион за стока и 1 милион за реклама а после балъците му ги умножават по ПЕТ 😉 Честито на всички дето са си купили с намаление напълнихте им гушите на измамните дебеловрати както правите последните 25 години ЕВАЛА !

  30. robito

    дааа, ранобуден, абсолютно си прав гроздето е кисело. аз разбирам да бях чакала до 10-12 дори, но то в 8 повечето работи бяха изчерпани. но не си прав че ще чакам догодина за да си купя това което искам. ще си го взема въпреки, че ще е на по височка цена, но няма да е от емаг. сега като се замисля и ново тв ми трябваше, но след като пропуснах първата възможност, хич даже и не ги погледнах. и тв-то няма да е от емаг. не се научиха в бг, че не трябва да разочароват потенциалните си клиенти, ако искат да печелят.

  31. Chervenoarmeec

    Ех, Маркс, Маркс, прав беше за всичко, но не те разбраха. И сега не те разбират..
    “Собствениците на капитала ще стимулират работническата класа да купува все повече и по-скъпи стоки, къщи и технологии, ще ги насърчават да вземат повече и по-скъпи кредити, докато техният дълг стане непоносим. Неплатеният дълг ще доведе до фалит на банките, които ще трябва да бъдат национализирани, а правителството ще трябва да поеме по пътища, които евентуално ще доведат до комунизъм.”
    Карл Маркс, 1867 г.

    А вие купувайте, наивници, но се замислете щом цената на една стока може да бъде намалена със 70% колко всъщност е производствената й цена 🙂 Неща, които се продават за хиляди, всъщност костват дребни стотинки на китайците, които са ги произвели. Останалото отива за нечия тлъста гуша, за проститутки, 20-годишно уиски и луксозни вили.

  32. ranobuden

    Ima edna hubava bulgarska prikazka “grozdeto e kiselo…”… ta taka, koito ne se e uredil, shte chaka za dogodina 😉

  33. robito

    още в 8 часа сутринта почти всичко беше изчерпано. явно са имали едва по няколко бройки. очаквах повече от тях и точно заради мащабната реклама. много съм разочарована. скоро няма да се върна на сайта им. търсех само 1 нещо, което между другото беше по скъпо при тях, беше намалено с 50%, но в реалност намалението беше само 25 в сравнение с други цени. да не говорим че имаше само един таблет намален с 70% другите бяха с около 30. за мен беше пълна излагация.

  34. stanishef

    АЙДЕЕЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА izmamaMAG.bg СЕ АКТИВИЗИРАХА ДА СИ ЗАЩИТАВАТ
    МАРКЕТИНГОВИТЕ ХИТРИНКИ.
    НИЩО НЕ СТЕ ПРОДАЛИ ОТ ХУБАВИТЕ ПРОМОЦИИ ВСИЧКО Е БЛЪФ.
    ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЪДБАТА НА МУЛТИДРАМА

  35. Anonymous

    Незнам на какви цени копирате ,аз си търсех камера за кола ,но с намалението пак ми излиза по-евтино да си я купя от тук(Германия) .Така и ще направя

  36. zombie

    свършиха супер бързо, защото хората пазаруваха, а не спяха… само като си гледам номерата на фактурите/поръчките мога да ви кажа, че в рамките на около 6 мин. от 7:20 до 7:26 има над 3000 поръчки, така че емаг избиха рибата днес отвсякъде… 🙂

  37. petq

    absolutna glupost vsichko hubavo e izcherpano kak v 8 nqma nijo na promociite ABSOLUTNI IZMAMNICI

  38. Здравейте

    Здравейте,искам да споделя с вас ,че в 7.12 тази сутрин аз закупих телевизор на PHILIPS 40″ за 599лв.

  39. zombie

    First-come, first-served… аз пък успях да си поръчам всичко, което ми хареса. Е само LG-3” за 299лв. не успях да взема, ама сам съм си виновен – забавих се с цели 2 мин. до 7:17ч., а други бяха по-бързи, така че живот и здраве догодина :-))))

  40. Anonymous

    izmamnici i izmamnici to e qsno 4e samo zalagvat horta neznam si kakav sklad imalo pak ina4e si4ko be6e svar6ilo na sekundata

  41. Ваня

    Поредната заблуда за клиенти.

  42. stanishef

    Поредната ИЗМАМА, много съм разочарован, беше ясно, че когато отворят всички оферти които си заслужават ще са изчерпани.
    ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, НИКОГА НЯМА ДА ДОСТИГНЕМЕ НАМАЛЕНИЯТА В ЕВРОПА И ЩАТИТЕ.

  43. Ivan

    Поредната измама!

  44. tzveti

    поредната лъжа излезе на яве,защо залъгвате хората с тези глупави оферти,още снощи знаех,че като отворя сутринта компютъра таблетите от 49 лева ще са изчерпани -ЛЪЖЦИ,ИЗМАМНИЦИ,НИКОГА НЯМА ДА ПАЗАРУВАМ ОТ ВАС И ЩЕ РАЗКАЖА НА ВСИЧКИ ДА НЕ ГО ПРАВЯТ.

  45. arizona

    Поредният фарс, в 6 часа сутринта преди да тръгна за работа посетих сайта и да не кажа, че почти всичко беше с надпис:”ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ”. Не само съм разочарована но и отвратена, от безумната поредна въздушна кула. Измамници-защо лъжете хората???

  46. ivko

    С оварянето всичко най изгодно беше вече разпродадено,поредната въздушна кула,не можах ,но и никога повече няма да пазарувам от тях,поредните шменти капели са.

  47. Стефан

    Ами тъй ще бъде. То не е на живо да чакаш пред вратата и като отворят да се юрнеш да купуваш. Някой ако наистина си е купил от тези големи намаления, които още при отварянето бяха се изчерпали, като таблет 47лв., телевизор LG-32″-299лв., мишка от 1,99лв., нека да пише, за да видим дали ни баламосват или е истина !

  48. Anonymous

    Най интересното беше че в 7:15 когато отвориха всичко с големите отстъпки беше свършило смях… пълна порнография бих нарекъл всичко

  49. Anonymous

    pusnaxa saita xora

  50. 1111

    random stranger kvi sa tiq buletini..pri men nishto nqma osven 1 klipche absol nishto dr

  51. random stranger

    Да бе, видеото ще седи докато не отворят тия. Не знам дали ще е в 7, 7:30 или там каквото наричат сутрин

  52. Anonymous

    na men mi sedi klip4eto zapo4nalo li e ili ne

  53. random stranger

    Всички регистрирали се да си проверят имейлите, там са изписани някои от промоциите с директни линкове към сайта. Щом нещастниците от емаг отворят ще може да поръчате така по-бързо.

  54. DAE*AeMAg

    i koito otiva sytrin rano na rabota..kak moje da si poru4a?….i da se vazpolzva ot namaleniqta kato saita e zatvoren rano sytrinta?…….Pak BYTELA promocia da e*a i mo6ennicite im!!!

  55. дидо

    fuser овца си ти

  56. Anonymous

    не мрънкайте , покзва ви се видеото както на всички нас .. пише си ясно – Сутринта започва , не е оточнено но когато започне ,сайта ще се отвори с цените + намаленията 🙂

  57. Пламена Борисова

    na men samo tova video mi stoi to ne e li rano da zapochva

  58. tiesto

    нямам думи аз нищо не съм получил и сайта не се отжаря потресен съм , пълен провал нищо не работи в тази държава ПРОВАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

  59. plami

    A v kolko chasa shte zapochne Imate li nqkakva predstava???

  60. Ицака

    Айде веднага почнахте с негативните коментари, и какво като се предлага С3 или айпад мини, няма значение че не са най новите модели важно е че са чисто нови никъде другаде няма да ви направят такава отстъпка.

  61. S N Tech

    Fuser, предполагам ти се занимаваш с подобна дейност и естествено нека да направим малко анти-реклама… Само че, хайде малко повече старание в непремерените изказвания. Естествено че ще има стари модели които трябва да се изчистват от складовете, но къде е трудното в това да продадеш Samsung Galaxy S III GT-I9300 или пък iPad mini…все пак не винаги трябва от мухата да правим слон. А пък всеки има глава на раменете си сам да прецени дали предлаганата стоко удовлетворява нуждите си… Нали така? Все пак успех в начинанията на всички амбициозни хора!

  62. Anonymous

    q pa ji zemu tabletu!

  63. Любо

    Просто сравнете цените – ще има ли намаление или просто ще върнат цените както са били преди седмица?

    eMag – “http://www.emag.bg/televizor-led-sony-102-sm-full-hd-40r470-kdl40r470abaep/pd/EMRQNBBBM/” -1070лв

    техномаркет – “http://www.technomarket.bg/products/09128142/sony-kdl-40r470abaep”
    834 лв

    Направете си извода!

  64. Fuser

    Поредната маркетингова кампания с цел да шокира мозъците овцете.
    Купете изгодно нова, но остаряла и трудно продаваема техника.
    Вижте тъпи овце как се ползва електронен магазин.
    Купете си прибързано нещо набързо с недобри параметри, което може и да не ви върши добре работа.
    Купете си неща от които реално не се нуждаете и не са ви спешно нужни.
    Всичко става със зомбиране + дресировка – това е !

  65. lili

    udu od polujime tozi tabled

Коментар