Център за обучение на IBM отваря врати в София

Центърът на Ай Би Ес България ще предложи цялото портфолио от професионални курсове за IBM технологии, в партньорство с LearnQuest

Центърът на Ай Би Ес България ще предложи цялото портфолио от професионални курсове за IBM технологии, в партньорство с глобалния доставчик на обучения LearnQuest

Ай Би Ес България отвори в София център за обучение по IBM технологии. Проектът се реализира в партньорство с aмериканската компания LearnQuest – глобален доставчик на професионално и ИТ обучение.

В центъра ще се предлага цялото портфолио от професионални курсове за IBM технологии, вкл. Cognos, Rational, Tivoli, WebSphere, IBM Collaboration Solutions, Information Management, IBM Systems, IBM Storage, AIX, OS400 и други.

Съдържанието на курсовете е по официалните програми на IBM, с подготовка за сертификация и обхваща всички нива на експертиза – от основни до експертни умения. Обученията се предлагат във всички възможни форми – класна стая, виртуален трейнинг на живо в онлайн клас или частно обучение на място при клиента.

За първи път голяма част от курсовете ще се предлагат и като електронно обучение за желаещите бърз достъп до знания, уточниха от Ай Би Ес. Чрез стратегическото партньорство с LearnQuest, компанията затваря цикъла от услуги за корпоративни клиенти.

Коментар