Magic Photo Enhancer – подобрява фотографиите

Magic Photo Enhancer е интуитивен софтуер за разкрасяване на снимки дори от начинаещи фотографи. Програмата ще бъде от полза за всеки, който не се задоволя просто с разглеждане на заснетите снимки на компютър, а желае да подобри вида им.

Високата степен на автоматизация спестява време за обработка на снимките и улеснява начинаещите потребители

Високата степен на автоматизация спестява време за обработка на снимките и улеснява начинаещите потребители

Високата степен на автоматизация в работата на Magic Photo Enhancer спестява време за обработка на снимките, от една страна, а от друга помага на потребители, които нямат необходимите умения за ръчни манипулации с изображенията.

Интерфейсът на приложението е интуитивен и дружелюбен, като от потребителя се иска само да избере файловете за обработка и папките, в които да се постави подобреното изображение. Умалените изображения (thumbnails) на всички избрани графични обекти се показват в главния прозорец. След натискане на бутона Start, програмата автоматично извършва необходимите обработки.

Magic Photo Enhancer прави изображенията по-ярки, с по-живи цветове, досущ като професионалните снимки. Ограничена версия на програмата с възможност за обработка на до 200 снимки струва 7,5 долара. Неограничената версия струва 35,5 долара.

Даунлоуд: Magic Photo Enhancer

Коментар