Мтел свали цените за интернет и цифрова телевизия

Мтел предложи домашен интернет със скорост 30 Mbps за 9,90 лева месечно

Мтел предложи домашен интернет със скорост 30 Mbps за 9,90 лева месечно

Нови, по-ниски цени за интернет и цифрова телевизия обяви Мтел. Между пет и осем лева месечно ще пестят настоящите клиенти на мобилни телефонни услуги от телекома.

Домашен интернет със скорост 30 Mbps се предлага за 9,90 лева месечно, а 50 Mbps – за 11,90 лева месечно. Стандартните цени за двете предложения са съответно 15,90 лева и 19,90 лева.

Пакетите, включващи интернет със скорост 30 Mbps и цифрова  телевизия, струват 14,90 лева, 23,90 лева или 27,90 лева с включени съответно над 45, 110 и 160 телевизионни програми. За нови клиенти на мобилни телефонни услуги тези пакети струват между 19,90 лева и 32,90 лева месечно.

Ако потребителите изберат интернет до 50 Mbps и цифрова телевизия, те ще се възползват с до осем лева по-евтини от стандартните цени за нови абонати. Клиентите ще получат също безплатен Wi-Fi рутер.

Новите цени са валидни при двугодишен абонамент за фиксиран интернет или за фиксиран интернет и телевизия. Те важат за клиенти на Мтел, които ползват мобилни телефонни услуги от не по-малко от три месеца, както и за клиенти на Прима, които прехвърлят номера си.

Коментари по темата: „Мтел свали цените за интернет и цифрова телевизия”

добавете коментар...

  1. Стоян

    Не феите се обвързва с тях за две години мене два пъти ме прекарват имах сключен договор за 24 месеца а плащаш на 25 и ако не го платиш ти испраштат съдия изпълнител за 12лв. Срамота пу

  2. Anonymous

    Не феите се обвързва с тях за две години мене два пъти ме прекарват имах сключен договор за 24 месеца а плащаш на 25 и ако не го платиш ти испраштат съдия изпълнител за 12лв

  3. Соня Лазарова

    Имам запитване, искам да ползвам интернет и телевизия на мтел, но не знам дали е добро качеството и покривността на нета, досега съм ползвала други доставчици и се страхувам, а офертата им е доста добра за мен .Пакета , който ми предлагат е нет, тел., и телефон

  4. The Truth

    Ползвам Близу у дома – 16 лв. за неограничен нет с много прилична скорост плюс тв 40 канала – не е върха телевизията, но са ми достатъчни. Виждам че и други оператори имат подобни оферти. Както и да го смятам, ми се струва изключително като услуга. Пак ще се повторя, че това удобство на тази цена получихме благодарение на свободата да се развие интернета у нас – спомнете си колко доставчици имаше дребни, които зарибиха народа да ползва интернет и направиха тази услуга изключително достъпна. Няма по-изгодна услуга от интернет – за тези пари целият свят ви е на длан, възможни са и напълно безплатни интернет комуникациии VoIP, какво ли още нон-стоп, без ограничения. Сравнете примерно колко плащате само за един мобилен номер, който ползвате по няколко минути на ден – често сметката е в пъти по-голяма.

  5. Правец

    Разбира се, че се радвам но и успявам да направя разлика между качеството на Мегалан и качеството от както Мтел са собственици. Правя и разлика между IPTV-то на двата мобилни оператора, Мтел замазват очите на потребителите си с десетина програми имащи TimeShift, цените на HD пакета и спортният пакет са … просто “уникални”. Да не говорим за новата платформа и бавнодействието на новите STB-та. Бих се радвал ако развиваха правилно платформата и предлагаха конкурентни пакети, но за съжаление нито едно от двете не се случва.

  6. The Truth

    Пич от Правец, ходи в най-изостаналите държави в Африка да видиш колко струва интернета, и тогава пак да сравним спрямо покупателната способност. България е уникална в целия свят с ултра евтиният си интернет. Това е невероятно достижение, и не бива да го отричаме, а просто да му се радваме и да го ползваме

  7. Правец

    🙂 И като се сравни разхода за комунални услуги спрямо приходите на средностатистическото семейство се получава ? Може да не ми отговаряте драги ми The Truth, въпроса е риторичен 🙂 Клишета от рода , да си намерят по-добра работа също не работят.

  8. The Truth

    Имайте предвид че в България цените за интернет са най-ниските в света!!! Може да не навиждаме операторите, но ползваме невероятна услуга – особено комбинираните пакети. Разбира се, заслугата на това е на множеството кабелари, които навремето развиха инфраструктурата и направиха услугите достъпни за всички хора. Сега имаме консолидация на пазара, но цените продължават да намаляват, което е страхотна новина. Никъде по света няма да намерите пакетна услуга от неограничен интернет с повече от прилична скорост и поне 40 телевизионни канала на цена от 16-20 лева – това са 8 евро на месец!!! Помислете какво получавате и тогава мрънкайте. Не може да се угоди на българина, ей

  9. Правец

    Плащам на Мтел всеки месец по 41 лева за интернет и кабелна телевизия (договора ми изтече и вече е безсрочен) и вчера се наложи да посетя магазин и каката там веднага почна да ме “облъчва” колко супер яко са намалили цените и как моята цена за месец щяла да се срине с много и от 41 ще плащам 36 лева при договор за две години. Щастието да не съм заробен две години към тях струва много повече от 5 лева на месец а и Нет1 скоро влизат смело в нашата кооперация и с огромно удоволствие ще ги наритам.

  10. Тишо

    Ivane, в последно време не мисля, че някой може да се оплаква за цените и условята. Направиха много изгодни планове и всякакви промени, за да отговарят по-добре на пазара. А тези нови намаления само доказват, че наистина искат да си запазят клиентите.

  11. Чичо

    Съгласен

  12. Тодор Раев

    Браво , момчето за точния коментар. Аз мога да го продължа и за Виваком и до някъде
    и за Глобул.

  13. Ivan

    От едно сваля от друго качва накрая винаги забиват нож в гърба на потребителя.

    Мобилните оператори са доказани мошеници с толкова много извършени престъпления.

    На кой му е нужен мобилен абонамент след като скоро ще има повече от 50 канала безплатна цифрова ефирна телевизия. Хора идиоти се търсят да хранят мобилните оператори.

    На мода при тях е още неограничения Интернет, който е всъщност е огрничен с падаща скорост след определен обем трафик.

    Освен че хората си го плащат всичко скъпо – личните данни всичко от смартфона и мобилен Интернет се продават за още повече пари …

    Да им е честито на глупаците, които се връзват с мобилните оператори.

Коментар