Picture Window Pro – подобрява изображенията

Picture Window Pro е мощен инструмент за редактиране на изображения, с възможност за добавяне на специални ефекти, филтри и рисунки. Програмата поддържа работа с изображения във формати JPG, TIFF, BMP, TGA, PCX, GIF, PNG, FPX и много други.

Изображение от Picture Window Pro, на което е приложен ефектът на трансформация Watercolor

Изображение от Picture Window Pro, на което е приложен ефектът на трансформация Watercolor

Списъкът от възможности включва увеличаване и намаляване, прилагане на маски и други често използвани операции. Достъпна е подробна информация за всяко изображение, вкл. дата на създаване, ISO, размер, име на файла, дата на модифициране, местоположение на файла, автор и други данни.

Потребителите на Picture Window Pro могат да настройват цветовия баланс, да прилагат монохромни или негативни опции, филтри и специални ефекти – сянка, текстура и т.н. В допълнение, програмата позволява вграждане на текстови съобщения и настройване на параметри като шрифт, подравняване и др.

Picture Window Pro поддържа печат на изображенията и експорт във формати JPG, EPS, PCX, PNG, BMP и др. Предвидена е също възможност за създаване на слайдшоу. Потребителският интерфейс обаче не е много интуитивен, така ще ви отнеме известно време да усвоите всички функции на програмата и да извлечете максимума от нея.

Даунлоуд: Picture Window Pro

Коментар