HTC One (M8) дебютира пред българска аудитория

Изчистеният дизайн е сред ключови предимства на HTC One (M8), подчертаха представители на компанията

Изчистеният дизайн е сред ключовите предимства на HTC One (M8), подчертаха представители на компанията

Новият смартфон HTC One (M8) ще излезе на пазара у нас в началото на май. Флагманът ще се продава в магазините на мобилните оператори и големите търговски вериги, съобщиха представители на HTC.

Ключови предимства на HTC One (M8) са изчистеният дизайн, BlinkFeed със съдържание от български медии, Duo Camera и звукът HTC BoomSound, бе подчертано при представяне на смартфона на специално събитие в София.

HTC One (M8) предоставя 5-инчов сензорен екран с резолюция Full HD (1080p). Моделът стъпва на четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота 2,3 GHz и последна версия на операционната система Android 4.4 KitKat.

Феновете на HTC вече могат да четат съдържание на български в HTC BlinkFeed – функцията, която представя персонализиран поток от информация директно на началния екран на телефона. Подобрената версия на технологията е по-функционална  и с нов дизайн, който представя информацията в изчистен и по-лесен за прочитане вид.

 

HTC One (M8) е оборудван с последната софтуерна версия HTC Sense 6. Смартфонът идва с алуминиево тяло и Smart Sensor Hub с Motion Launch възможности за лесно управление.

Новата технология Duo Camera прави креативни и професионално изглеждащи снимки с всевъзможни ефекти, а HTC BoomSound поддържа висок стандарт за качество на звука. Цената на смартфона все още не е обявена.

Коментар