Windows 8 Transformation Pack – създава модерен десктоп

Windows 8 Transformation Pack на компанията Windows X включва подбран набор от приложения, които симулират интерфейса на Windows 8

Windows 8 Transformation Pack на компанията Windows X включва подбран набор от приложения, които симулират интерфейса на Windows 8

Много потребители Windows 8 тъгуват за познатия интерфейс от предходните версии на Windows, което принуди Microsoft да работи за връщане на някои функционалности, като например Start меню. В същото време на пазара се предлагат програми с противоположна цел, а именно – привеждане на класическия десктоп в модерен.

За ползващите Windows XP, Vista или 7 е разработен специален софтуер, който има позволява да преобразуват остарелия си десктоп в модерна среда. Windows 8 Transformation Pack на компанията Windows X включва внимателно подбран набор от приложения, които симулират интерфейса на Windows 8.

Промяната, разбира се, е само фасадна – заменя десктопа с интерфейс в стил Metro, без да добавя никакви характеристики и функции от новата операционна система.

Разработчикът препоръчва на потребителите да създадат точка за възстановяване или бекъп на системата, преди да приложат преобразуването, тъй като са възможни грешки, които да нарушат функционалността на Windows.

Даунлоуд: Windows 8 Transformation Pack

Коментари по темата: „Windows 8 Transformation Pack – създава модерен десктоп”

добавете коментар...

  1. Мдааа

    Егати безумната и анапълно ненужна програма! Ся за тая дивотия и ако искат и пари! 🙂

Коментар