StreetView ни отвежда във виртуален шоурум на Tesla

Чрез  интерфейса на StreetView можете да разгледате шоурума на Tesla в Сиатъл

Чрез интерфейса на StreetView всеки може да разгледа шоурума на Tesla в Сиатъл

Ако искате да видите електрическите автомобили Tesla, но все още нямате шоурум наблизо, на помощ идва една нова функция на Google Maps. Чрез  интерфейса на StreetView можете да разгледате шоурума на Tesla в Сиатъл, който вече е достъпен за посещение – при това с висока резолюция!

Зоната, достъпна за виртуално посещение, е малко по-голяма, отколкото изглежда на пръв поглед. Магазинът има П-образна форма, така че човек може да направи почти пълна обиколка и да види още няколко електромобила, заедно с демонстрационна част от алуминиевата конструкция на колата и електрически мотор, който е много малък от бензинов двигател, въпреки че е доста мощен.

Човек може дори да се почувства седнал в кола от прословутата марка и да види как изглежда светът от вътрешността на Model S – луксозната електрическа кола, пише GreenTech.bg. Е, преживяването не е същото като в един истински шоурум, но все пак е много приятно и интересно човек да надникне в света на Tesla, при положение, че към момента у нас няма друга възможност.

Коментар