eMag.bg обещава до 70% отстъпки в „Черния петък”

eMag ще предложи избор на хиляди продукти с отстъпка този петък

eMag ще предложи избор на хиляди продукти с отстъпка този петък

Хиляди продукти с намаления до 70% ще бъдат предложени на 28 ноември на сайта на eMag.bg, съобщиха от електронния магазин в навечерието на Черния петък (Black Friday). Кампанията започва рано сутринта в петък и ще продължи до полунощ на същия ден.

Традицията произхожда от САЩ и през миналата година американците са похарчили над 57 милиарда долара в пазаруване през уикенда на „Black Friday”, който започва след Деня на благодарността (последния четвъртък на месец ноември).

Тенденцията показва, че всяка година все повече хора предпочитат онлайн-шопинга. Пазаруването в уюта на дома или офиса е по-практично заради спестеното време за щурмуването на магазините или струпването на опашки пред касите. В същото време – онлайн всеки може да се възползва незабавно от атрактивните оферти.

„Това е най-изгодната шопинг кампания на годината и е за много ограничен период от време – само за един ден. Нещо повече – офертите са валидни до изчерпване на количествата, затова препоръчваме на клиентите да се подготвят предварително”, заяви Огнян Лахчев, маркетинг директор в eMAG.bg.

Потребителите могат да се регистрират на сайта предварително и да останат логнати, което ще им позволи да финализират поръчките си само с 2 клика. Освен това компанията ще изпрати предварителна информация за най-атрактивните оферти на абонати през нощта на 27-ми ноември, уточни Лахчев.

eMAG организира кампанията за „Black Friday” и в трите страни, където онлайн търговецът има присъствие – България, Румъния и Унгария. Търговецът твърди, че 240 души ще работят 24 часа в денонощието в склада, за да подготвят пакетите с продукти.

Специално за България с логистични компании са договорени 120 камиона за доставки на продукти за „Black Friday”, като на всеки час от склада ще тръгва по един камион за страната.

Компанията е отделила допълнителна складова площ, посветена на „Black Friday” с площ от 10 000 кв.м. за съхранение на продукти – това е в допълнение на основния склад с площ от 33 000 кв.м. 7 млн. евро са инвестирани в складова инфраструктура и логистични системи.

Инвестициите и подготовката за онлайн частта на кампанията са на стойност над 1 млн. евро, вложени в сървъри, мрежи и софтуер, както и в 100 ИТ специалисти, които работят от над 3 месеца по проекта, уточниха от eMag.

В България познаваемостта на „Black Friday” нарасна значително след първата кампания на eMAG през 2013 г. Проучване, проведено от Daedalus Millward Brown за познаваемостта на „Black Friday” в страната, показва, че над 70% от анкетираните знаят за събитието и 72% от тях планират да пазаруват по време на него (в сравнение с 33% от предишната година).

Тази година търговецът ще предложи като част от кампанията „Black Friday” намаления на голямо разнообразие от продукти – не само на традиционната електроника, но и в категории, които се развиха значително след последния „Black Friday” през 2013 г. – книги, PetShop, играчки, бебешки продукти, спорт, козметика и офис консумативи.

Коментари по темата: „eMag.bg обещава до 70% отстъпки в „Черния петък””

добавете коментар...

  1. cuci

    пълна измама и трикове – явно намалените продукти са само по много малки бройки, за 5 мин след отварянето на сайта всичко беше свършило. Успяхме да поръчаме 2 продукта, но до 7-мия ден, както е посочено в условията на доставка – ни вест ни кост. Телефоните не им работят, Спиди също се изложи като куриер и той не може да смогне и т.н – за единия от продуктите е предаден на куриера още на 01.12, и след това никакво движение – абсурт. Пълен провал – като не могат да обслужват хората нормално, да не правят такива кампании.

  2. sonq

    не може да се види нито един артикол вие родигравате ли се ?????????????????????

  3. мишо

    лъжа и измама

  4. plamen

    az si vzeh televizor za 250lv,tablet za 49,ps3 za 200,ruter za 20 i kafemashina za 30 dovolen sam,ostava da izchakam da doidat.

  5. dimo

    palna 6a6ma,20 procenta,i cenite dori pak sa po visoki

  6. цецко

    вече е 7.30,а още няма

  7. vencislav

    kolko po4va 4akam ot 5:00 sytrinta

  8. светозар

    поредния сайт който са измамници лъжат хората

  9. Anonymous

    май са от 7.30

  10. sevda

    Vie vujete ne moje da vlaza nikade tup emag

  11. Georgii

    emi oshte ne e pusnat saita zatova nemojesh da vlezesh..

  12. Ели

    Аз не мога да отваря сайта…. Излиза ми някакво видео с цел реклама на разпродажбите на Емаг…. Само при мен лие така?

  13. Ива

    Не мога да отворя сайта. Бихте ли споделили опит?

  14. Georgi

    a moje bi pochva 7:30??

  15. diqn

    I pri men taka

  16. Georgi

    i az ne moga da vlqza..

  17. Anonymous

    saita ne raboti,ne moje da vidim ni6to

  18. diqn

    Saita raboti li vobshte?

  19. Anonymous

    Май не се купува на изплащане

  20. petko

    abe samo az li nemoga da vlqza ili ne e pusnat oshte

  21. @@@@

    Цените са с ДДС

  22. Силвия

    А аз имам въпрос ,тия обявените им цени в сайта включват ли ддс,защото никъде не намерих да пише? 🙂

  23. Ge4efakt

    dano Black friday a da e hubav toi e sled 7 chasa pojelavam vi da namalqt cenite na neshtata koito vie iskate 🙂

  24. Ge4efakt

    az sum Ge4efakt i mislq che emag ponqkoga ovelichavat cenite edin put kat si vzemah samsung s3 beshe 400 a posle 519lv ujas no pak go kupih
    :():

  25. Alex z. Agnelov

    ne sa, men me kefi kotkaka da beshe kat minalate godina piroman dqvo

  26. Пишко123

    те са лъжци вдигат цените предварително и после ги свалят

  27. Alex z. Agnelov

    shte go aktivirat v 00 🙂

  28. Георги Христов

    Гледах реклама, в която казаха, че ще почне в 7

  29. Катрин

    от колко чеса започва ………. Колко чеса сутринта

  30. сиса

    не не може само кеш

  31. danidevil

    Някой може ли да каже от колко часа стартира акцията / от колко може да се пазарува/?

  32. stefan stefanov

    Аз съм доволен!Пожелавам успех!

  33. Драгомир

    Ама на много хора е влязъл под кожата този търговец… До сега 12 коментара, а в другите теми я 3 се докарат, а повечето на 0-ли стоят. А аз да съм отворил един два пъти сайта им и толкова.

  34. Павел

    И аз съм от доволните миналогодишни клиенти на черния петък, това дали правят трикове или не незнам, но предполагам преди да купиш нещо го проверяваш и в другите магазини ако не следиш продукта, и вероятността да ти продадат нещо по-скъпо си зависи от теб 🙂

  35. Росица

    Миналата година си закупих смартфон с доста добра отстъпка (за 240 лв., редовната цена беше над 450 лв), много съм доволна от бързината на доставка, а и от самия телефон. И миналата година се знаеше, че количествата са ограничени, за няколко часа се изчерпаха тези телефони.

  36. dee

    Biva si i na izplashtane kudeto go kupuvash na cena na 1 mesechna vnoska v toq petuk

  37. мимето

    Абе нещо не им е чиста работата и аз следя сайта им и забелязах че надуват цените непосредствено преди книги отсъствие преди промоцията.Психологически трикове

  38. Borko

    Гледам тази сутрин са надули цените на повечето телефони. В петък ще кажат, че ги намаляват. Така не се прави бизнес.

  39. педали

    Миналата година най – “актактивните” им оферти бяха свършили минути след като тръгна промицията.
    Тяхната стратегия е следната, сайтът им се претоварва, работи бавно, и уж някои изкупил всичко на читава промоция (не се знае дали въобще я е имало реално). Кой може да гарантира колко броики имат за продавана? Това е като намаление до 50%, един боклук в магазина на 50% намален, всичко останало с 10-15%.

  40. Васил

    Аз пък съм доволен – купих си лаптоп с добра отстъпка, дойде на другия ден, бачка си нормално, следях си поръчката в нета, всичко си работеше нормално. Сега съм се заредил и чакам да пуснат намаленията, те поне са истински, то се вижда, ако следиш сайта редовно.

  41. Емко

    Купих си видеокарта миналата година. Продуктът ми беше дефектен, но получих замяна за 20 дни. Идват ти на вратата куриери, взимат дефектния и после ти носят замяната. Останах впечатлен. Много хора тогава изпуснаха промоциите, защото количествата са ограничени (което е съвсем нормално). И тази година бих си купил, ако нещо ме интересуваше. Хайде със здраве.

  42. Anonymous

    Измамници….
    Миналата година си купих доста неща от тях,но никога няма да повторя.
    От 03.09.2014г. не са ми върнали продукт ,който им върнах за рекламация.
    Това са близо 3 месеца.
    Не пазарувайте от ЕМАГ.
    Телефона за контакт -никой не отговаря със седмици.
    Мошеници са.

  43. Веселин

    Миналата година си купих телефон от тях и останах доволен на 100% а намалението си беше истинско взех телефона за 280 при търсена цена къде е най евтино, най евтиният вариант беше 430 лева.

  44. sda

    на миналия “черен петък” бяха надули цената с 60% при pc компонентите, и на въпросния ден – БАМ 40% отстъпка…

    лошото е, че и тази година се повтаря – от лятото насам са надули цените с около 30-40%

  45. Tutmos

    блях, техника на възраста на баба ми се разпродава в черният петък.

  46. Хмм

    Т.е. искат да заявят, че този път ще се опитат да не допуснат потребителски недоволства, както миналата година. “До изчерпване на количествата” обаче е фраза, която съдържа в себе си доста динамит и може да стане грозно. По принцип няма никакво значение, защото са агресивни и май водят на пазара, така че най-вероятно ще си разпродадат стоката, както миналата година, но в момента, в който се появи сериозна конкуренция със свестен маркетингов подход, могат да очакват неприятности.

  47. димитър

    А дали ще може , и на изплащане да се закупи .

Коментар