Indiegogo се отваря за лични нужди и благотворителност

В рамките на Indiegogo Life ще се финансират дейности, свързани с медицина, празници, юбилеи, животни, религия, спорт, образование и др.

В рамките на Indiegogo Life ще се финансират дейности, свързани с медицина, празници, юбилеи, животни, религия, спорт, образование и др.

Платформата за финансиране Indiegogo, чрез която стартиращи компании набират средства за своите начинания, се отваря за лични и благотворителни проекти. В рамките на Indiegogo Life ще бъдат финансирани например лечения, както и други належащи разходи.

Комисионните при подобни кампании ще са в размер на 9%, а ако плащането се извършва през PayPal – само 4%. Ще се финансират дейности, свързани с медицина, срочни разходи, празници, паметни дати, животни, религия, спорт, доброволчески проекти, образование.

Създаването на Life кампании ще бъде по-опростено, в сравнение със стандартните инициативи, насочени към бизнес проекти. И досега в платформата бяха реализирани няколко благотворителни проекта, например за лечение от рак. Успешното им протичане е довело до решението за обособяване на подобни проекти в отделна категория.

Коментари по темата: „Indiegogo се отваря за лични нужди и благотворителност”

добавете коментар...

  1. Драгомир

    В Indiegogo отдавна има такива проекти. Но те нямат успех като цяло. Наистина няма гаранция, че този който иска дарението не е мошеник!

Коментар