JCL Hotel – софтуер за управление на хотели

JCL Hotel покрива всички дейности по управление на хотели

JCL Hotel покрива всички дейности по управление на хотели

Приложението JCL Hotel улеснява управлението на хотели, като покрива всички дейности, вкл. резервиране на стаи, финансови операции, отчети и цялостна администрация.

Тъй като хотелският бизнес е динамичен, JCL Hotel предлага бърз достъп до всички важни функции, така че на потребителя на програмата не се налага да губи време из менютата, за да направи една проста резервация.

Главният екран на JCL Hotel е разделен на множество области, които съответстват на основните дейности по управлението на хотела. Програмата позволява настройки на голяма част от функциите, според конкретните изисквания – от добавяне на нова валута до създаване на бази данни за различните типове клиенти.

Нещо повече, JCL Hotel предлага инструменти за дефиниране на нови услуги, които могат да бъдат уникални за съответния хотел. Като цяло, програмата се явява пълнофункционално и лесно за използване цялостно решение за хотелски мениджмънт.

JCL Hotel се предлага на цена от 170 долара за едно работно място. Пробна версия на системата е достъпна за сваляне и тестване безплатно от сайта на разработчика.

Даунлоуд: JCL Hotel

Коментар