HitmanPro.Alert – сигурност при сърфиране в уеб

Защитният софтуер HitmanPro.Alert следи активността в браузъра и открива потенциални заплахи за сигурността на компютъра. Този инструмент добавя още едно ниво на сигурност към системата, за да предпази потребителите, когато пазаруват онлайн или изпълняват банкови операции.

HitmanPro.Alert открива автоматично потенциалните заплахи при сърфиране в уеб и издава предупредителни съобщения

HitmanPro.Alert открива автоматично потенциалните заплахи при сърфиране в уеб и издава предупредителни съобщения

HitmanPro.Alert може да открие троянци, които се опитват да проникнат в компютъра и да откраднат чувствителни данни. Програмата обаче не може да блокира или изтрие заплахите, а само предупреждава за тях.

Софтуерът на SirfRight работи с всички популярни браузъри, вкл. Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Maxthon, Comodo Dragon, Pale Moon, Tor Browser Bundle, Avant Browser, Spark Browser, SRWare Iron и Yandex Browser. Ползването на програмата е изключително лесно, тъй като тя открива автоматично потенциалните заплахи при сърфиране в интернет и издава предупредителни съобщения.

В допълнение, HitmanPro.Alert предлага допълнителен режим на защита срещу малуер, наречен Vaccination, който осигурява превантивна защита на компютъра от проникване на зловредни кодове. Този режим може да се активира или забранява само с един клик.

Даунлоуд: HitmanPro.Alert

Коментар