Kuadro – аранжира множество изображения на десктопа

Kuadro няма интерфейс, тъй като се изпълнява от системната лента със задачи

Kuadro няма интерфейс, тъй като се изпълнява от системната лента със задачи

Kuadro е софтуерен инструмент за разглеждане и подреждане на изображения. С негова помощ можете да отворите на десктопа множество изображения и да ги аранжирате по какъвто начин пожелаете.

Приложението е подходящо за художници и графични дизайнери, които се нуждаят от нагледно представяне на техните творби. Kuadro включва инструменти за увеличение/намаление, преоразмеряване и завъртане на изображенията. Програмата няма интерфейс, тъй като се изпълнява от системната лента със задачи.

Когато потребителят кликне върху иконата на Kuadro на системната лента, той получава достъп до контекстно меню, може да отвори на десктопа изображения, съхранявани в компютъра, и да ги подреди по свое усмотрение. Създадената конфигурация с изображения може да се съхрани във файл, както и да остане на десктопа, над останалите прозорци.

С десен клик върху дадено изображение потребителят получава достъп до контекстно меню с основните функции за управление – завъртане, превъртане, увеличениe/намаление, преоразмеряване, промяна на фон и прозрачност, дублиране и др. Програмата Kuadro е достъпна за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: Kuadro

Коментар