DriverPack решава проблеми с драйверите за Windows 10

DriverPack вече е адаптирала своя софтуер за инсталиране на драйвери за Windows 10

DriverPack вече е адаптирала своя софтуер за инсталиране на драйвери за Windows 10

От утре, 29 юли, много потребители ще получат възможност да обновят системите си до новата версия Windows 10. Тестовете обаче показват, че са възможни проблеми, свързани с драйверите.

Специалистите от DriverPack Solutions са изготвили списък с карти и устройства, които работят некоректно с новата операционна система. Ето някои от тях:

  • Звукови карти: Sound Blaster Live 5.1 Digital
  • Мрежови карти: Qualcomm Atheros AR956x
  • Видеокарти: Geforce GTX 590, Geforce GTX 660, Geforce GTX 680, Geforce GTX 750, Geforce GTX 760, Geforce GTX 770, Geforce GTX 960, Geforce GTX 970
  • Твърди дискове: WD 5003 AZEX

Това са само част от устройствата с потенциални проблеми, за които алармират експертите на DriverPack Solutions. Реалният списък е доста по-дълъг.

DriverPack е адаптирала своя софтуер за инсталиране на драйвери за Windows 10. Благодарение на това, всеки потребител може с два клика да коригира всички грешки и да настрои за коректна работа системата и устройствата. В момента броят на драйверите в базата на DriverPack Solutions превишава над 910 хиляди.

След инсталиране на Windows 10 някои потребители може да се сблъскат с проблеми като липса на достъп до интернет, заради некоректно инсталиран драйвер на мрежовата карта. Ето защо DriverPack Solutions препоръчва предварително сваляне на безплатната програма DriverPack Full (10,2GB) и съхраняването й на USB носител.

Даунлоуд: DriverPack

Коментар