Firefox Password – извлича забравени пароли

Firefox Password има опростен и дружелюбен интерфейс, така че потребителите могат да възстановят паролите си само с няколко клика на мишката

Firefox Password има опростен и дружелюбен интерфейс, така че потребителите могат да възстановят паролите си само с няколко клика на мишката

Популярният браузър Mozilla Firefox може да съхранява важна информация за достъп до различни онлайн ресурси, за да улесни потребителите. Често се налага подобни данни да бъдат извличани или възстановявани, като за целта се използват различни инструменти – един от тях Firefox Password.

Приложението позволява възстановяване на главни пароли, показва съхранени логини и пароли, като използва два подхода – чрез главната парола, предоставена от потребителя, или без предварителна информация, с прилагане на техники като „груба сила”, речник и смесени атаки срещу целевия файл за извличане на главната парола.

Firefox Password има опростен и дружелюбен интерфейс, така че потребителите могат да възстановят паролите си само с няколко клика на мишката. По-напредналите могат да използват режима Expert Mode, който им позволява да извършат ръчно процеса на кракване.

Полезна функция на програмата е също възможността за зареждане на речници – опция, която подобрява значително резултата, особено в случай на многоезични пароли. Като цяло, Firefox Password се явява практичен инструмент за всеки, който използва главна парола за защита на своите профили.

Даунлоуд: Firefox Password

Коментар