Regen – Password Generator – създава пароли и серийни номера

Regen - Password Generator е инструмент за генериране на пароли, серийни номера и произволни числа

Regen – Password Generator е инструмент за генериране на пароли, серийни номера и произволни числа

Програмата Regen – Password Generator е предназначена, както подсказва името й, за генериране на произволни числа, пароли или серийни ключове.

Като цяло, това е един опростен софтуерен инструмент, подходящ за различни цели, вкл. за научна дейност, където може да генерира произволни числа в специфичен диапазон.

Regen – Password Generator включва множество настройки – можете да зададете брой пароли, тяхната дължина, дали да бъдат с малки или големи букви, числа или специални символи.

В допълнение, програмата дава възможност за избор кои специални символи да бъдат включени, както и за вмъкване на символи от TXT файл.

При генериране на серийни номера, програмата позволява задаване на тяхната дължина и броя на полетата. Нещо повече, Regen – Password Generator може да произведе голям брой от произволни числа за нуждите на компютърни симулации, експерименти и статистически извадки.

Генерираните пароли и серийни номера се показват в отделни табове и могат да се копират в буфера (clipboard) или да се експортират във файл с формат TXT. Програмата е лесна за използване, с интерфейс, който не е от най-съвременните. Достъпна е за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: Regen – Password Generator

Коментари по темата: „Regen – Password Generator – създава пароли и серийни номера”

добавете коментар...

  1. Читател

    Тоа съдържа въпросната програма: pua.spyware.XPCSpy Pro

Коментар