HP Star Wars Special Edition – вдъхновен от „тъмната сила”

Екранът на лаптопа има диагонал 15,6 инча и резолюция Full HD

Специалният лаптоп на HP носи отличителните белези на „тъмната сила” от Междузвездни войни

HP ще се възползва от високия интерес към дългоочаквания седми епизод на Междузвездни войни през декември, пускайки на пазара специален ноутбук – HP Star Wars Special Edition. Дизайнът на лаптопа е вдъхновен от „тъмната сила”, както личи от публикуваните снимки на модела.

На клавиатурния панел е изобразен имперски войник и надпис Galactic Empire. На тъчпада пък е нарисувана система за насочване на космическия изтребител X-Wing. Клавишите на ноутбука са осветени с червен цвят, а от капака наднича образът на Дарт Вейдър.

Конфигурацията на HP Star Wars Special Edition включва процесор Intel Core i5 или Core i7 от шесто поколение с ядро Skylake, до 12GB оперативна памет и твърд диск с капацитет до 2TB. За графиката отговаря вграден в процесора контролер Intel HD Graphics 520 или самостоятелен чип Nvidia GeForce 940M.

HP Star Wars Special Edition

От капака на HP Star Wars Special Edition наднича Дарт Вейдър

Екранът на лаптопа има диагонал 15,6 инча и резолюция Full HD. Налично е вградено оптично устройство, а звуковата система е проектирана съвместно с Bang & Olufsen.

HP Star Wars Special Edition идва с предварително инсталирана операционна система Windows 10 с набор от визуално-звукови теми по мотиви от Междузвездни войни. Купувачите на лаптопа ще получат също колекция от над 1100 изображения, свързани с космическата сага.

HP Star Wars Special Edition излиза на пазара в Европа този месец на цени, започващи от 799 евро. Като опция ще се предлага специален дизайнерски калъф, също по мотиви на Star Wars, на цена от 39,99 евро.

Коментар