СкейлФокус избрана за №1 във Великобритания

Пламен Цеков, изпълнителен директор на Скейл Фокус,  и Любомира Михайлова, управляващ директор на ScaleFocus UK по време на връчването на наградата в Лондон

Пламен Цеков, изпълнителен директор на Скейл Фокус, и Любомира Михайлова, управляващ директор на ScaleFocus UK, по време на връчването на наградата в Лондон

За първи път българска компания е избрана за „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината” от Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания (NOA). Отличието бе връчено на българската компания ScaleFocus (СкейлФокус).

Обединеното кралство е вторият по големина пазар за българските компании в областта на високите технологии. ScaleFocus, в частност, реализира силен ръст на бизнеса и инвестициите си в страната през 2015. Родната фирма се конкурира за престижната награда с фирми от Великобритания, Индия и САЩ.

Отличието ще помогне на ScaleFocus да разшири бизнеса си на британския пазар, но същевременно ще допринесе за добрия имидж на страната ни и на всички български компании на Острова, коментираха от аутсорсинг доставчика. ИТ аутсорсингът е един от потенциалните сектори, в които могат да се засилят икономическите контакти между двете държави.

ScaleFocus има офиси в София, Лондон, Пловдив и Мюнхен и изпълнява проекти за клиенти в 16 държави от Европа, Северна Америка и Азия. В компанията работят близо 250 ИТ специалисти.

Междувременно, на същата церемония България беше избрана за „Аутсорсинг дестинация на годината” за 2015 г. от NOA. Страната ни спечели високото отличие в конкуренция със Словакия, Южна Африка и Шри Ланка.

Коментари по темата: „СкейлФокус избрана за №1 във Великобритания”

добавете коментар...

  1. :)

    Подкрепям Иван. Adeco в по-малък вариант. Макар, че в Скейл поне има младежи които искат да се научат да драскат и администрират….

  2. бай Иван

    Иванье, я предлагам тия ора си стоят на село, си стоят при жената. Те пак че ги потърсят, и сега колко пъти ги викат по конференции, не че не са удряли, все се е случвало да тупниш някой. Те ей там за тва им е сплеснато. Пък и за кво им е работа. Ша вземе директора – аз колко пъти съм му казвал – ти си чукундур, и той оди фърля по мен чукове, пили, да вземе директора да стане богат, туй много лошо, трябва всички да стойм, да им уравниловка, гачи ние тоа камунизъм 45 години нъл да сме равни го праихме, пък то, все имаше някой по-равен. Понье сеа по форумите мое изравним нещата, шефчета срещу плювачи, вторите печелят.

  3. Out_source

    Браво, Иване – много ги разбираш нещата. Все така умната и ще просперираме

  4. Иван

    Това е голееема работа да си reseller / препровач на човешки труд.

    Аутсорсинг в превод на Булгарски за тез наивни хора дето не го осъзнават е:

    събират се пичове бизнесмени, които препродават нископлатения труд на хората живеещи в държава Х за работа в държава У.

    Пичагите обират 5-10 пъти кратна разликата в заплатите за една и съща работа между държава Х и държава У.

    Пичовете ще си карат скъпите коли и яхти от изшибването на пари от неориентирани и прости хора, които ще духат само супата. 🙂

  5. Йордан

    Добра новина!

Коментар