Интересът към магистратурата по бизнес софтуер нараства

Все повече фирми от софтуерния бранш се включват в обучението по бизнес софтуер

Все повече фирми от софтуерния бранш се включват в обучението по бизнес софтуер

Интересът на фирмите от софтуерния бранш към магистратурата по бизнес софтуер нараства. Специалистите Веселин Митрев и Светла Манолова от SM Consulta ще бъдат гост-лектори в първата по рода си у нас магистърска програма.

SM Consulta е поредната технологична компания, която се включва в магистратурата, след фирми като ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим Вижън България, БГ Бизнес Солюшънс, както и редица гост лектори от водещи международни компании в ERP бранша. Темата на предстоящата лекция ще бъде „Lean планиране на производството със Siemens/Preactor APS”.

Светла Манолова е управител на SM Consulta. Тя притежава редица специализации и има дългогодишен опит в ИТ индустрията. Веселин Митрев е сертифициран специалист от Infor, Microsoft и Preactor с дългогодишен опит в изграждането и внедряването на цялостни решения за управление на производствени компании.

Магистратурата „Бизнес анализ и ERP системи” е първа по рода си у нас – тя се явява съвместна програма на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и образователната организация ERP Academy.

„От години се говори за по-тясна връзка между образованието и бизнеса и се радвам, че с магистратурата „Бизнес анализ и ERP системи” успяхме да го постигнем, при това в един бранш с висока добавена стойност, който има огромна нужда от квалифицирани кадри. Интересът на технологичните фирми към програмата е впечатляващ и непрекъснато се увеличава”, заяви по този повод Наталия Футекова, основател на ERP Academy и създател на магистратурата.