Tap-Tap Dance учи децата да танцуват

Tap-Tap Dance провокира концентрацията и тренира бързите рефлекси

Tap-Tap Dance провокира концентрацията и тренира бързите рефлекси

Българските разработчици от Waphoo JSC пуснаха втората си мобилна игра – Tap-Tap Dance, част от образователната 3D мултиплейър платформа за деца на компанията.

Tap-Tap Dance е изцяло с музикална насоченост и специално създадена да забавлява всички любители на ритъма и танците. Играта е безплатна и налична в Google Play.

Играчите трябва да спазват ритъма на песента, като натискат върху оцветените бутони в точния момент. Колкото повече напредват в играта, толкова по-бързи и прецизни трябва да бъдат реакциите им, за да трупат точки и покриват нива.

Tap-Tap Dance провокира концентрацията и тренира бързите рефлекси, чудесна е за забавление и отмора на малки и големи, казват от разработчика. Играта е достъпна за сваляне от Google Play за Android устройства.

Waphoo JSC е ИТ стартъп компания, която добавя стойност към начина, по който децата комуникират онлайн. Съставена от екип млади професионалисти, компанията разработва 3D мобилна мултиплейър образователна платформа за деца от ново поколение.

Проектът цели не само да забавлява децата, но и да ги образова чрез интересни игри, които правят обучението по-интерактивно и лесно достъпно. По-рано Waphoo JSC пусна пилотната игра от платформата – Math Burger, която помага на децата да смятат.

3D виртуалният свят има идея не само да обучава децата, но и да ги социализира в една стерилна и безопасна среда, в която те общуват, намират нови приятели и се учат да се справят със ситуации от реалния живот, при това докато се забавляват.

Платформата е разработена с помощта на „Материка” –  Образование и Сугестопедия, които повече от три години прилагат в своята работа сугестопедията като метод и правят различни разработки, основани на науката Сугестология.

Даунлоуд: Tap-Tap Dance

Коментар