Безплатни лекции по бизнес софтуер в Пловдив

Водещи специалисти от ИТ сектора ще изнесат безплатни лекция пред студенти от ПУ „Паисий Хилендарски”

Водещи специалисти от ИТ сектора ще изнесат безплатни лекции пред студенти от ПУ „Паисий Хилендарски”

Лектори от водещи български компании ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера пред студентите от Факултет по икономически и социални науки към ПУ „Паисий Хилендарски”.

Това е поредният безплатен семинар, който ERP Academy организира в различни университети в страната с цел да разпространи знанието за бизнес софтуера сред максимално голям брой хора. Обучението, което ще се проведе на 10 май във Факултета по икономически и социални науки към ПУ „Паисий Хилендарски” – Ректорат, е на тема „Запознаване с ERP, BI и CRM”.

Enterprise Resource Planning (ERP) e софтуер, който управлява интегрирано всички ресурси на едно предприятие. Освен цялостни фирмени информационни системи, днес ERP системите по същество се разглеждат като бизнес платформи. По тази тема ще говори Димитър Димитров, търговски директор на ERP.BG.

Лекция за BI технологии и приложения ще изнесе Бояна Иванова Ликоманова-Димова от Balkan Services. Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация в помощ на бизнес потребителите.

По темата за CRM ще говори Aнастас Шопов от Тeam Vision Bulgaria. Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.

Коментар