Web Contact Scraper – събира контакти от онлайн източници

Web Contact Scraper спестява досадното ровене из бизнес справочници с цел събиране на контакти

Web Contact Scraper спестява досадното ровене из бизнес справочници с цел събиране на контакти

Web Contact Scraper е удобен инструмент за събиране на контактна информация от различни онлайн бази данни. Подобна програма спестява досадното ровене из бизнес справочници и последващото експортиране на данните.

Този софтуерен инструмент събира контакти от Yellow Pages, Yelp, Thomson Local, Kompass и различни други директории. В допълнение, програмата предлага развити възможности за търсене – по регион, държава и т.н.

Можете да използвате също комбинация от думи при търсене, да спирате и по-късно да възобновявате процеса. Програмата поддържа прокси сървъри с цел анонимно събиране на информация.

След като приключи с търсенето, Web Contact Scraper филтрира резултатите и прави експорт на данните. Програмата може да премахне дублираните адреси, бизнес имена, имейли, телефонни номера и уебсайтове, както и празните полета.

Данните могат да се съхранят във файл със стандартен CSV формат, който се поддържа от множество приложения и може да се използва в различни проекти. Програмата струва 39,95 долара.

Даунлоуд: Web Contact Scraper (платена)

Коментар