bTV стана победител в конкурса „HeyPR на месец Юли”

bTV стана победител в конкурса на портала HeyPR. Конкурсът се провежда ежемесечно и в него може да участва всяка компания. Основна цел на конкурса е да поощри социалната отговорност на фирмите, опериращи на територията на България.
bTV е социално ангажирана телевизия и се стреми да формира положителни ценности в българското общество. В ефира й се провеждат множество благотворителни кампании. Не случайно читателите на HeyPR.com отдадоха своите предпочитания именно за bTV, като я избраха за “HeyPR на месец Юли”.
Всеки месец екипът на HeyPR номинира 6 компании, които са в центъра на прожекторите. Всеки може да номинира нова компания, но тя ще участва в конкурса за следващ месец. Компаниите победили веднъж автоматично се изключват от повторни номинации през календарната година и се борят за приза "HeyPR на годината". Ако искате да гласувате или да номинирате компания отидете на адрес: www.heypr.com/forum и влезте като регистриран потребител във форума „Социална отговорност – вашата компания в сърцето на клиента”.

Коментар