Надградете Windows 7 до Windows 10 за 9 евро!

KeysWorlds започна 2020 година с взрив, предлагайки възможно най-ниски цени за истински, валиден в световен мащаб софтуер, без който вашият компютър не може да се справи – като например истински Windows 10, Office 2019 (и 2016) и водещ софтуер за компютърна сигурност от компании като Kaspersky и Trend Micro. Вероятно ще се зарадвате да узнаете, че KeysWorlds удължи кампанията и атрактивните цени все още са в сила!

На 14 януари 2020 г. Microsoft прекрати живота на една от най-добрите си операционни системи. Windows 7 е мъртъв. Вашият компютър ще продължи да работи, но той няма да получава повече актуализации на сигурността, а откритите грешки няма да бъдат отстранени.

Това е чудесно време да надградите вашата машина с Windows 7 до Windows 10 Pro само за 9,09 евро с изключителна отстъпка: купете пакет от два Windows 10 Pro за по-малко от сумарната им цена; вземете Office 2019 Professional Plus за по-малко от годишния лиценз за Office 365 или се възползвайте от пакетите Windows+Office за производители на нови компютри.

KeysWorlds продава само оригинални лицензи за софтуер и използва PayPal шлюз за плащания, за да подсигури както вашата покупка, така и вашия платежен инструмент.

Приложете електронния купон с код NYOFF35 върху артикулите по-долу, за да се възползвате от цените, които виждате тук:

Приложете купона NYOFF25 върху следните артикули, за да се възползвате от цените, които виждате тук:

Keysworlds предлага отлична услуга и специализирана автоматична система с несравнима ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни начини за плащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти (service@keysworlds.com), за да гарантира, че получавате адекватно съдействие, когато ви е необходимо.

платена публикация