Microsoft предупреди 200 млн. потребители на Windows 7. Защо не обновите до Widows 10 сега?

Microsoft настоятелно препоръчва използването на Windows 10 на нов PC
(илюстрация: Keysworlds)

Операционната система Windows 10 продължава да страда от неприятни бъгове, но голямата „тайна” е, че бъркотията е с безплатни актуализации. Сега Microsoft предупреди 200 милиона потребители на Windows 7, че ъпгрейдът до Windows 10 е от съществено значение и трябва да се вслушат в предупрежденията.

Както постоянно алармира Windows Latest, Microsoft е започнала да изпраща силни предупреждения за надграждане – на цял екран, до всички потребители на Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional или Ultimate. Според най-добрите изчисления, това са приблизително 200 милиона потребители по целия свят:

„Вашият компютър с Windows няма поддръжка”, гласи предупреждение на цял екран от Microsoft. „От 14 януари 2020 г. поддръжката на Windows 7 приключи. Вашият компютър [сега] е по-уязвим за вируси и злонамерен софтуер, тъй като е: Без актуализации на сигурността, Без актуализации на софтуера, Без техническа поддръжка. Microsoft настоятелно препоръчва използването на Windows 10 на нов PC за най-новите функции за сигурност и защита от злонамерен софтуер”.

Това е страховито и потенциално скъпо предупреждение от Microsoft, но не е хипербола. Тези заплахи са много реални и липсата на бъдещи актуализации означава, че Windows 7 вече е цел номер едно за хакерите по целия свят, защото те знаят, че дупките, които намерят, няма да бъдат затворени.

Напълно съчувстваме на всеки, който обича Windows 7, но това вече не е безопасно място за съхранение на вашите данни. Ето някои от най-добрите оферти [за ъпгрейд], налични в момента:

По време на новогодишния период можете да се възползвате от най-новата възможност за голяма отстъпка и в същото време да вземете друг необходим, свързан с Windows софтуер, включително офис пакет. Така например, платформата Keysworlds е намалила цените с 35% за PC ключове за Windows 10 и Office 2019. По време на промоционалния период, като използвате магически талон NYOFF35, можете да закупите ключ за компютър с Windows 10 Pro за 1 PC само за €8,88, докато Windows 10 Pro за 2 РС е на цена €14,94.

Отделен ключ за активиране на Microsoft Office 2019 версия Plus е наличен на цена от €40,29. Тези и други специални цени за Windows и Office са достъпни след въвеждане на промоционалния код NYOFF35 за всички софтуерни ключове.

Запознайте се с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага отлична услуга и специализирана автоматична система с несравнима ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни начини за плащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти (service@keysworlds.com), за да гарантира, че получавате адекватно съдействие, когато ви е необходимо.

платена публикация