За Деня на влюбените: Windows 10 Pro за €9,09, Office 2016 Pro за €21,44, до 35% отстъпка

Вземете за любимия си човек истински сърдечен подарък! Най-новото и най-доброто от Microsoft: Windows 10 Pro за €9,09, Office 2016 Pro за 21,44 евро и много повече!

С наближаване на Деня на влюбените, двойките вече търсят подаръци! Въпреки че не можете да сбъркате с традиционните рози и шоколади, те вероятно няма да издържат твърде дълго – така че защо да не подарите на любимите си нещо полезно тази година?

Ако сте пропуснали предишните възможности да спестите пари от лицензи за Windows 10 и Microsoft Office, не се тревожете, тъй като шансовете за спестяване през 2020 не са приключили. Свети Валентин наближава и все още можете да спестите много от покупката на Microsoft софтуер – отстъпките достигат 35%.

Известен със своите ниски цени, онлайн магазинът Keysworlds.com току-що стартира специална промоция за Деня на влюбените.

Продажби за Свети Валентин: Купон за екслузивна отстъпка от 35%

Като изключителен подарък за читателите на TechNews.bg, онлайн магазинът предлага възможност за използване на следния купон за отстъпка: SPOFF35 – за допълнителни 35% отстъпка от секцията за софтуер. Определено ще се влюбите в тези пламтящи горещи оферти!

Акцентът е върху най-популярния софтуер на Microsoft. Ето някои от най-добрите им оферти в момента:

Запознайте се с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага отлична услуга и специализирана автоматична система с несравнима ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни начини за плащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти (service@keysworlds.com), за да гарантира, че получавате адекватно съдействие, когато ви е необходимо.

платена публикация