G2deal пролетни оферти! Windows 10 Pro само за €12,6

Пролетта е почти тук! Това е сезонът за подновяване и идеалното време за обновяване на софтуера на вашия компютър. И ако търсите евтин Windows, сте попаднали на правилното място.

Въпреки многото си качества, най-новата операционна система на компанията от Редмънд, Windows 10, има голям недостатък – цената. Придобиването на операционната система на Microsoft на разумна цена може да изглежда трудно, тъй като цената може да достигне почти 200 евро. Но G2deal.com помага да се преодолее този проблем.

Но кой е G2Deal?

G2deal.com е магазин, който предлага софтуер, видео игри и карти за игри на много атрактивни цени. Възможно е да намерите изключително популярен софтуер на много конкурентни цени и всички присъстващи продукти могат да бъдат закупени директно от мобилни устройства и компютри.

Сайтът току-що публикува последните си пролетни промоции и 20% допълнителна отстъпка с код NW20:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) €12,6€

И още пролетни оферти за софтуер на ниски цени:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (2PC) €18,39

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1PC) €24,30

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle €29,29

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) €9,37

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) €49,59

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle  €57,34

Бърза доставка и качество

От G2deal.com можете да очаквате качествено обслужване. Много бързо след поръчката получавате стоките си – просто по електронна поща. Не забравяйте да проверите спам папката си, за да сте сигурни, че поръчката е взета предвид. Можете също така да изберете PayPal като предпочитан метод за плащане, за по-голяма скорост.

Ако имате някакви проблеми или въпрос, екипът за обслужване на клиентите е там, за да ви помогне. Можете да се свържете с него чрез този адрес: g2deal@outlook.com, независимо от вашия проблем. Преди да активирате продуктовия ключ, първо трябва да изтеглите желаната версия на системата, след което да я активирате с ключа за активиране, получен по имейл.

Въпреки ниските си цени, това са легални версии. Ниската им цена се дължи на факта, че това са ключове, които обикновено се продават с компютър. Практика за препродажба, която е легализирана от Европейския съд.

платена публикация