Вземете MS Office най-евтино! Office 2016 за €19,79, Windows 10 за €8,67!

Напоследък много хора се оплакват, че ефективността им на работа е далеч от очакваната. Особено когато работят от вкъщи, където животът и служебните ангажименти се оплитат. Знаете ли защо е така? Най-важната причина е, че не сте обновили вашия офис софтуер. Много хора се страхуват, че това ще им струва много пари. Но имате късмет да прочетете тази статия сега!

Как да купите Office най-евтино?

Търсите Microsoft Office на най-добрата цена на планетата? Можете да сключите най-изгодните сделки за Microsoft софтуер. Надградете вашата система и офис пакет едновременно с по-малко пари! Бихте могли да купите Office директно, но в нашето ръководство по-долу ще ви дадем възможно най-добрите цени за Microsoft Office 2019, Microsoft Office 2016 и Windows 10. Ще получите най-ниската цена за 2020 г., ако купите сега! Оферти на топ цени и невероятни отстъпки, които варират от 38% до 50%. Всичкият Office софтуер се предлага с 50% отстъпка, а Windows – с 38%.

Най-мощната версия – Office Professional Plus

Ексклузивна версия на Office за платформа Windows, включваща пълни версии на Outlook, Publisher, Access, Word, Excel, PowerPoint и OneNote. В сравнение с версията за малък бизнес, Microsoft Project Professional 2019 съдържа повече приложения, като Publisher и Access, а индустриалните приложения и производствени сценарии също са по-обширни. На базата на невероятната цена, прилагайки „вълшебния код” XOFF50, ще  получите допълнителни 50% отстъпка, за да имате Office Professional Plus у дома.

Windows 10 ОС: 38% отстъпка

Все още може да използвате компютъра си под Windows 7 или 8 и ако е така, време е да закупите Windows 10. Така не само ще подобрите производителността, Windows 10 носи нови функции и настройки за сигурност на вашето устройство. Надграждането на по-старата система до Windows 10 си заслужава. Вземете вашата операционна система Windows 10 на най-добрата цена сега, като приложите промо код XOFF38 за 38% отстъпка.

Ето и други продукти, които можете да получите с допълнителни 50% отстъпка, като просто приложите същия промо код XOFF50.

Office 2016 & Windows 10

Office 2019& Windows 10

Office Home and Student

Mac версии – Home и Business

Office Project Professional

Лесна покупка, лесно плащане

Keysworlds предлага отлична услуга и специализирана автоматична система с несравнима ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни начини за плащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти (service@keysworlds.com), за да гарантира, че получавате адекватно съдействие, когато ви е необходимо.

платена публикация