Вземете Windows 10 напълно безплатно! Не пропускайте!

Все повече и повече хора започват – а други продължават – да работят от дома си, тъй като глобалната пандемия предефинира какво означава „нормално” за нас. Работата вкъщи може да бъде невероятна, но също така да доведе до проблеми – като например как да останете продуктивни и как да извлечете максимална полза от времето си пред екрана.

Един лесен отговор за много хора е просто да направят сравнително малка инвестиция в софтуер от най-висок клас, като Windows и Office, предлагани от Microsoft.

Много компании и по-големи корпоративни екипи изискват от служителите си да използват инструменти като Microsoft Office. Но ако още не сте направили това, може би е време да попълните тази празнина в дигиталния си живот?

В момента тече онлайн промоция в keysworlds. Всички продукти са на невероятни цени. Купете Microsoft Office 2019 само за 29,5 евро. В допълнение, можете да получите огромна отстъпка – купувате 1, получавате 1 безплатно. Ако купите Office 2019/2016, ще получите Windows 10 напълно безплатно. Купете сега и можете да се насладите на най-добрата функционалност на Office 2019/2016 и Windows 10 на справедливи цени.

Възползвайте се от кампанията „Buy one to get one Free: Купете Office, за да получите Windows 10 напълно безплатно:

Windows 10 OS: с 38% отстъпка

Ако сте доволни от текущата си версия на Windows, може би се чудите защо трябва да я надградите. Причината е, че вероятно това е най-стабилната и сигурна версия на Windows, която някога е пускана. Тя също така включва няколко нови функции като Microsoft Edge и Cortana, които могат да направят вашия компютър по-мощен. Вземете Windows 10 OS на най-добрата цена сега, като приложите промо код XOFF38 за 38% отстъпка.

Всички Office продукти на Microsoft на половин цена!

Вече има 1,2 милиарда потребители на Office. Microsoft предлага широка гама от инструменти и услуги, насочени към работа от всяка точка, включително вашия дом. Те улесняват живота и работата ви! Ако приложите магическия код XOFF50, ще получите допълнителни 50% отстъпка, за да имате Office продуктите у дома.

Кликнете тук, за да видите повече: Keysworlds-Mother’s Day Sale

Лесна покупка, лесно плащане

Keysworlds предлага отлична услуга и специализирана автоматична система с несравнима ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни начини за плащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти (service@keysworlds.com), за да гарантира, че получавате адекватно съдействие, когато ви е необходимо.

платена публикация