Windows 10 Pro само за €12,60 в G2deal!

Функционалният и добре работещ софтуер е ключова предпоставка за пълноценна и ефективна работа не само в офиса, но и у дома – особено във време, когато все повече хора по света преминаха към дистанционен режим на работа, поради разразилата се пандемия от коронавирус.

Много потребители все още работят на компютри с остарели операционни системи като Windows 7 и офисни приложения, които са с изтекъл срок на поддръжка и крият рискове за сигурността. Затова е време за обновление, а предложенията на онлайн магазина G2deal са повече от интригуващи.

Не е тайна, че домашните потребители често са стресирани от високите цени на Windows и Office приложенията, които се явяват най-популярната комбинация за работа на персонален компютър. G2deal.com решава този проблем, като предлага закупуване на продуктови ключове за Windows, Microsoft Office и комбинации от тях на цени по джоба на всеки.

Купете изгодно Windows 10 и Office приложения

Лятната кампания на G2deal вече започна и от изгодните цени могат да се възползват всички, които търсят Windows и Office софтуер, както и други популярни програми, а също видео игри и карти за игри. Цените са атрактивни, а възможностите за покупка максимално улеснени – онлайн от компютри и мобилни устройства.

Офертите за продуктови ключове за разнообразен софтуер са достъпни сега на намалени цени, а купувачите могат да се възползват от допълнителна отстъпка от 20% при използване на промо код NW20. Най-търсеният продукт, разбира се, е Windows 10 Pro:

Вниманието привличат и други промоционални оферти:

Бързи доставки и обслужване

G2deal.com набляга на качественото обслужване. След като направите поръчката, много бързо ще получите и стоката си директно на вашия имейл. За всеки случай, проверете дали писмото не е попаднало в папката със спам. Преди да активирате продуктовия ключ, първо трябва да изтеглите желаната версия на системата, след което да я активирате с ключа, получен по имейл.

Що се отнася до плащането, препоръчителният метод е PayPal, тъй като обработката на транзакцията се извършва по-бързо. Ако възникнат проблеми или въпроси, независимо от какво естество, екипът за обслужване на клиенти е на разположение. Можете да се свържете с него на имейл адрес: g2deal@outlook.com.

Въпреки ниските цени, това са легални версии на софтуера – ключове, които обикновено се продават с компютър. Подобна практика за препродажба на софтуерни ключове е легализирана от Европейския съд.

платена публикация