O2keys летни продажби: MS Office най-изгодно! Office 2019 за €29,39, Windows 10 за €8,88!

Най-голямата лятна разпродажба през 2020 г. е тук! В O2keys Summer Sale 2020 получавате достъп до оферти, за каквито не сте чували никога досега. С нашите оферти можете да получите до 55% отстъпка от всички ключове за продукти на Microsoft. Вижте нашите страхотни оферти от лятната разпродажба по-долу и не забравяйте да ги вземете днес, преди да са изчезнали завинаги.

Кои сме ние?

O2keys.com е международен онлайн магазин, който продава смартфони, софтуер и аксесоари. Ние предлагаме качествени продукти при най-ниски възможни разходи, а нашите купувачи са от цял свят. Когато закупите нещо от O2keys, можете да сте сигурни, ч•е сключвате сделки с глобален онлайн търговец, който ви предлага страхотни оферти и 100% удовлетворение.

Оферти от O2keys Summer Sale 2020

Готови ли сте за страхотните оферти? Не пропускайте нашите предложения, обзалагаме се, че няма да ги намерите никъде другаде. Изберете от нашите разнообразни начини за плащане онлайн (кредитни и дебитни карти Visa и Master Card, PayPal и т.н.) за поръчка и ще получите незабавен достъп до вашата покупка. Изберете оферта отдолу според вашите изисквания.

55% отстъпка за MS Office

Нуждаете се само от MS Office? Вземете го с 55% отстъпка с талон NEW55 – за всеки MS Office софтуер, който искате да закупите. Вижте нашите страхотни оферти за всички MS офис продукти, ние сме сигурни, че ще ги харесате.

40% отстъпка за Windows OS

Вземете огромна плоска отстъпка от 40% за всички ключове за Windows. За да се възползвате от отстъпката, просто използвайте купон NEW40, докато поръчвате. Заявете отстъпката си днес, преди да изчерпим наличностите от този талон. С нашата широка гама софтуерни ключове за MS Office и Windows OS вие със сигурност ще намерите това, което търсите.

Горните оферти са валидни само по време на O2keys Summer Sale 2020 и няма да намерите такива предложения никъде другаде. И така, какво чакате? Поръчайте днес и благодарете по-късно.

Имате въпроси?

Имате нужда от помощ преди или след поръчка? Тук сме да ви окажем помощ. Моля, изпратете ни имейл на support@o2keys.com по всяко време и ще се радваме да изпитате нашето отлично обслужване на клиенти.

рекламна публикация