Луда лятна разпродажба: Windows 10 за €8,67, Office 2019 за €29,49

Ако търсите копие на Windows или се нуждаете от пълен офис пакет на Microsoft за работа или училище, вижте онлайн магазина Keysworlds, който предлага невероятни отстъпки за най-популярните продукти на Microsoft. Освен това Keysworlds разполага с голям избор от игри и друг софтуер от десетки доставчици на непостижими за останалите цени.

Всички покупки се извършат онлайн за броени минути с връзки за изтегляне и софтуерни ключове, които се изпращат директно до вас за лесен достъп и справки в бъдеще. Онлайн магазинът предоставя и цялостна техническа поддръжка по всякакви въпроси, които могат да възникнат в процеса на изтегляне и инсталиране.

За да получите 38% отстъпка за копие на Windows 10 Pro, Windows 10 Home и Office 2019 Pro, използвайте купон BTS38 при поръчката. Защо се колебаете? Преобразете вашия компютър. Вижте по-долу всички невероятни софтуерни предложения на Keysworlds.

Без много излишни приказки, ето какво предлагаме, започвайки от Microsoft Office:

  1. Допълнителна отстъпка от 38% за Windows 10 с купон: BTS38.
  1. Допълнителна отстъпка от 40% за серията Office 2016 с купон: BTS40
  1. Допълнителна отстъпка от 50% за останалите MS Office продукти с купон: BTS50

Всичко, което трябва да направите, е да не забравяте да въведете специалния код за отстъпка при поръчката. Какво чакате?

Имате въпроси?

Имате нужда от помощ преди или след поръчка? Тук сме, за да ви помогнем. Моля, изпратете ни имейл на support@keysworlds.com по всяко време и ще се радваме да ви предложим нашето отлично обслужване на клиенти.

рекламна публикация