Започнете есента с Windows 10 за €11,78

Windows 10 е най-предпочитаната операционна система за персонални компютри
(снимка: CC0 Public Domain)

Наличието на удобен за ползване и функционален софтуер е предпоставка за висока продуктивност, когато работим с персонални компютри. Несъмнено, най-предпочитаният избор за РС потребителите са операционната система Windows и Office приложенията.

За много домашни потребители цените на Microsoft софтуера са спиращ фактор при обновяване на компютрите им до актуалните версии на Windows и Office. Решение на този проблем предлага онлайн магазинът G2deal, който доставя софтуерни ключове за най-използваните РС програми на цени, които са по джоба на всеки потребител.

От подобни предложения могат да се възползват потребителите на Windows 7, например, които искат да обновят компютрите си до актуалната версия Windows 10 и да получат всички нейни предимства, вкл. подобрена функционалност, повишена сигурност и регулярни актуализации.

Ексклузивните оферти на G2deal включват и софтуерни ключове за Microsoft Office. Това е достъпна възможност за потребители, които се нуждаят от най-добрите инструменти за персонална продуктивност. Пакетите от Windows и Office са още една опция за купувачите, които искат да имат напълно функционален РС за работа.

Софтуерните ключове на G2deal са достъпни в момента на намалени цени – във време, когато много хора работят дистанционно, започва новата учебна година, а натоварването на служителите нараства с есенното оживление на бизнеса.

И така, ако търсите Windows 10 и Office продукти, вижте предложенията с намалени цени на G2deal, като в допълнение можете да получите допълнителна отстъпка от 20% при използване на промо код NW20.

Ето най-атрактивните оферти за Windows 10, пакета Office и комбинации от тях:

Windows 10 Pro Professional CD-Key (32/64 bit) за €12,31

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-Key (1 PC) за €36,79

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle за €47,85

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-Key (1PC) за €36,79

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle за €41,03

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC за €11,26

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle за €36,65​

Microsoft Office 2019 (Home and Student/1 User) за €31,19

Windows 10 Home + Office 2016 Pro – Bundle за €45,36

Windows 10 Home (32/64 bit) за €11,78

Microsoft Office Home & Student 2016 CD Key за €21,59

Бързи доставки, любезно обслужване

G2deal.com набляга на качественото обслужване. След като направите поръчката, много бързо ще получите и стоката си директно на вашия имейл. За всеки случай, проверете дали писмото не е попаднало в папката със спам. Преди да активирате продуктовия ключ, първо трябва да изтеглите желаната версия на системата, след което да я активирате с ключа, получен по имейл.

Що се отнася до плащането, препоръчителният метод е PayPal, тъй като обработката на транзакцията се извършва по-бързо. Ако възникнат проблеми или въпроси, независимо от какво естество, екипът за обслужване на клиенти е на разположение. Можете да се свържете с него на имейл адрес: g2deal@outlook.com.

Въпреки ниските цени, това са легални версии на софтуера – ключове, които обикновено се продават с компютър. Подобна практика за препродажба е легализирана от Европейския съд.

платена публикация