Вземете Windows 10 безплатно, само тази седмица

Периодът на Black Friday и Cyber Monday в края на ноември е изпълнен с оферти, на които е трудно да устоите. Но GoDeal24 ще успее да ви изненада с най-добрите предложения за годината. Известният онлайн магазин за софтуер и игри стартира кампанията Cyber Week Sale с ексклузивни оферти.

Побързайте да се възползвайте се от разпродажбата на Black Friday (Черния петък) и Cyber Week (Кибер седмицата), за да се сдобиете с всички продукти, от които се нуждаете, на най-добрите цени на пазара. По-долу ще намерите най-добрите оферти на GoDeal24.

Купи 1 вземи 1 безплатно

Microsoft Office 2019 е пакет, който включва всичкия необходим софтуер за работа от дома.  Приложения като Word, Excel, PowerPoint, One Note и Outlook ви дават достъп до неограничени възможности. Само сега, ако купите Microsoft Office 2019 Professional Plus, ще получите безплатно Windows 10 Professional или Windows 10 Home!

Ако не искате последната версия на Microsoft Office, можете да купите Microsoft Office 2016. Този пакет включва всички приложения, от които се нуждаете като професионалист или студент. В допълнение към Microsoft Office 2016 Professional Plus ще получите безплатно Windows 10 Professional или Windows 10 Home!

Microsoft Office 365 Pro по същество предлага същите възможности като Microsoft Office. Основната разлика е, че той е достъпен под формата на годишен абонамент, докато Microsoft Office се купува еднократно. Но точно сега GoDeals24 предлага Office 365 Pro с Windows 10 Pro или Windows 10 Home безплатно, което е отлична сделка за вашия офис.

Допълнителни отстъпки

В допълнение към всички оферти по-горе можете да се възползвате от различни отстъпки за отделни продукти. Ето какви са те:

50% отстъпка за операционни системи Windows: Ако се нуждаете от някоя версия на Windows, можете да я получите сега с 50% отстъпка. Тоест, можете да купите Windows 10 Professional или Home много по-евтино от когато и да било. Освен това можете да се възползвате от пакет за 2 или 5 компютъра. За да получите отстъпка, не пропускайте да въведете промо код BF50.

55% отстъпка за Microsoft софтуер: В онлайн магазина GoDeals24 ще намерите ексклузивни отстъпки за Windows Office – както за Windows, така и за Ще получите този софтуер с 55% отстъпка, като използвате промо код BF55.

Не пропускайте ексклузивните оферти от разпродажбата Cyber Week. Посетете GoDeals24 и открийте необходимия софтуер!

Имате въпроси? Нуждаете се от помощ?

Можете да се свържете с GoDeals24 по всяко време преди и след поръчката. Просто изпратете имейл до service@godeal24.com и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.

рекламна публикация