Зимна разпродажба – до 88% отстъпки, Windows 10 Pro за €7,32 и още…

Black Friday и Cyber Monday отминаха, но това не значи, че приключват изгодните сделки. Големите продажби в края на годината започват сега. Зимата е идеалното време да се поглезите с някои нови придобивки. Ако искате да надградите компютъра си, може да се нуждаете от актуална Windows система и съвременен Office пакет, които пасват на новия хардуер.

Godeal24.com е бързо-разрастваща се онлайн платформа, която предлага софтуерни лицензи, ключове за видеоигри и геймърски карти на невероятни цени. Току-що Godeal24 обяви своята Winter Sale промоция с до 88% от цените на продуките!

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТАДО 88% ОТСТЪПКА, ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД, ОГРАНИЧЕН СКЛАД!

Като лидер в производителността и иновациите, Microsoft Windows 10 вече достигна до 800 милиона устройства, което я превръща в най-използваната операционна система в света! Сега можете да се сдобиете с тази най-добра ОС само за 7,32 евро в Godeal24.com.

Специалните предложения по-долу са най-добрият избор за вас, без купони за отстъпка:

50% ОТСТЪПКАКУПИ ДВЕ, ПЛАТИ ЕДНО!

През този празничен сезон можете да преобразите вашия персонален компютър – да стане като нов с Windows 10. Модерната операционна система дава на компютъра буквално крила, като го прави супер бърз и сигурен, с много невероятни функции.

За да получите фиксирана 50% отстъпка, просто използвайте купон BD50 в картата за пазаруване:

62% ОТСТЪПКАНАЙ-ДОБРАТА ОС И НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ В ПАКЕТ!

Ако търсите пакетна оферта, може да спестите от покупката на лицензи за Windows 10 и Office.

Просто използвайте купон BD62 в картата за пазаруване, за да получите невероятните 62% отстъпка:

55% ОТСТЪПКАНАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА РАБОТА И УЧЕНЕ!

Можете да получите 55% отстъпка и за други лицензи на софтуер, предназначен за професионални дейности като Visio и Project.

Просто използвайте купон BD55 в картата за пазаруване:

Това са ограничени във времето оферти, които ще останат валидни в близките дни, така че ако планирате да надградите вашия РС софтуер, не пропускайте подобна еднократна възможност.

Пазаруването в Godeal24 е изключително лесно! Скоро след поръчката ще получите имейл с продуктовите си ключове – без да се налага да чакате дни! Ако имате някакви въпроси, екипът за обслужване на клиенти service@godeal24.com ще ви осигури бърза и изчерпателна поддръжка, от която се нуждаете.

Празнувайте края на годината с Godeal24 и тяхната зимна разпродажба!

рекламна публикация