Студени дни, но топли сърца: Windows 10 Pro само за €7,25

С настъпването на зимата влязохме в един сребърен свят” – сезон на любов, надежда и нови подаръци. Можем да открием красотата на зимата! Но сега имаме и отлична възможност за обновяване на операционната система, за да постигнем подобрения в производителността и сигурносттавсички продукти на Microsoft се предлагат с отстъпки.

Камината и огънят са вечната тема на зимата. Godeal24 предлага „топла сделка” през студения сезон – можете да направите подарък за по-добро настроение и да изразите благодарност. Ако търсите MS продукти за домашна употреба, учебна или професионална дейност, Godeal24 Winter Sale предлага страхотни възможности за избор.

Победете зимата! Не е необходим купон

Специална офертадо 88% отстъпка, без купон

50% отстъпкакупи две, но плати едно

За да получите фиксирана отстъпка от 50%, просто използвайте купон BD50 при пазаруване.

62% отстъпка за пакет от Office и Windows 10

Със специалния код BD62 можете да получите допълнителни 62% отстъпка:

55% отстъпка Най-добри пожелания с най-добрата оферта!

Ако искате да купите друг тип софтуер, можете да се възползвате от 55% отстъпка за голям брой лицензи за професионална употреба с купон BD55.

Още оферти >>

Процесът на покупка е супер опростен, с множество методи на плащане и, разбира се, с безплатна доставка. Всички промоции и специални отстъпки, представени по-горе, са ограничени във времето и валидни само до изчерпване на количествата – така че, ако искате да обновите вашия компютърен софтуер, със сигурност трябва да се възползвате от промоциите.

Ако случайно се натъкнете на проблеми или ако имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти е на разположение, за да ви помогне с думи и дела! За всеки тип въпроси, просто изпратете имейл на следния адрес: service@godeal24.com

рекламна публикация