Пролетна разпродажба: Windows 10 Pro за €7,40, Office 2019 за €26,86 и други предложения

Пролетта вече се усеща във въздуха. Пандемията от коронавирус направи този сезон по-различен като изживяване, но не спря пролетното почистване. Ако сте обмисляли да надградите компютъра си, Godeal24 ще ви помогне да подобрите евтино домашния си офис. Ето обзор на най-добрите оферти.

Търсите нов компютър или искате да надградите вашата Windows 7 машина? Вземете оригинално издание на Windows 10 Professional само за 7,40 евро или други Windows 10 опции, които се предлагат с купон GG50.

Вземете оригинален, валиден в световен мащаб Microsoft Office 2019 Professional Plus с над 62% отстъпка от преобладаващите цени – само за €26,86 и комбинирайте предпочитаните си версии на Windows 10 и Office, за да спестите още повече с купон GG62.

Пролетта е безспорният шампион на сезоните, когато става въпрос за надграждане на компютъра, така че разгледайте тези оферти – всички те са за по-добро изживяване при работа и учене. Просто използвайте купон GG55 по време на плащане, за да получите огромната си отстъпка.

GoDeal24 е платформа за онлайн продажби, която веднага се откроява със своите изключително конкурентни цени за добре познатия софтуер на Microsoft, като Windows 10, Office 2016, Office 2019 и др. През последните няколко години GoDeal24 се превърна в една от най-известните платформи за софтуерни лицензи.

В GoDeal24.com можете да очаквате най-добрата услуга. Малко след поръчката ще получите стоките си, лесно и бързо по имейл. Ако имате проблеми или просто въпроси, екипът за обслужване на клиенти е на разположение, за да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес service@godeal24.com относно всякакъв вид проблеми.

Така че, не пропускайте изгодните оферти, направете по-ефективни работата и ученето тази пролет.

рекламна публикация