Вземете Windows 10 само за €7,35 от есенните продажби на GoDeal24.com

Microsoft обяви, че ще пусне Windows 11 официално на 5 октомври, а ъпгрейдът от Windows 10 до Windows 11 ще бъде безплатен. Следователно, за да надградите вашата система, от съществено значение е да имате 100% оригинален лиценз за Windows 10.

Закупуването на оригиналeн лиценз от уебсайта на Microsoft е много скъпо, но Godeal24 се позиционира като надежден уебсайт с атрактивни цени, откъдето можете да закупите 100% оригинален лиценз за Windows 10 и когато стане налична Windows 11, да наградите системата си безплатно. GoDeal24.com предлага лицензи за различни версии на операционната система Windows, пакетите Microsoft Office и най-добрия антивирус на пазара. Желаните разпродажби в GoDeal24.com се завръщат тази есен и може да ви помогнат да спестите поне 45% от всички софтуерни продукти на Microsoft.

Специални оферти без купон

45% ОТСТЪПКА с купон: BS45

60% ОТСТЪПКА за други продукти с купон: BS60

Инструменти за вашия компютър

Пазаруването в Godeal24 е изключително лесно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се налага да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза и всеобхватна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на адрес: service@godeal24.com

спонсорирано съдържание от GoDeal24