Вземете най-евтиния Windows 10 – само за €7,11 от Keysfan’s Double 11 Sales

11 ноември е „Денят на самотните сърца” в Китай, известен още като „Двоен 11.11”. Той се заражда през 90-те години по инициатива на китайски студенти за борба срещу негативните последствия от безбрачието. Днес 11.11 е грандиозно събитие, което генерира най-много продажби в рамките на 24 часа, надминавайки Черния петък и Кибер понеделника в САЩ, взети заедно! В това най-голямо събитие за продажби Keysfan.com предлага една от най-добрите оферти за годината.

Keysfan.com е онлайн магазин за всякакъв софтуер и игри, които искате да купите. В него ще намерите всички най-нови продукти на Microsoft на най-добрите цени на пазара. Конкурентните цени и полезната поддръжка на потребителите гарантират, че вашето пазаруване е възможно най-доброто. В същото време всички продукти като Windows и Office са истински и валидни, което прави сделките още по-привлекателни.

Точно сега Keysfan стартира кампанията Double 11 Crazy Sales – тя ще ви донесе отстъпки, които не можете да пропуснете. По-долу ще откриете най-добрите оферти, от които можете да се възползвате!

Продукти на специални цени

 Windows 10 Professional за €7,11 – Windows 10 си спечели име на стабилна и надеждна операционна система. С нея можете да сте сигурни, че компютърът ви е в безопасност и работи безпроблемно, докато често ще получавате нови актуализации. Освен това можете да надградите системата си до Windows 11 безплатно.

• Windows 10 Pro Professional – 2 PCs за €11,11 – Ако искате Windows 10 за повече от един компютър, тогава тази специална оферта е най-добрата за вас. Само за 11,11 евро можете да използвате операционната система на два компютъра, които притежавате.

• Windows 11 Professional CD-Key за €14,99 – Най-новата операционна система е тук отпреди месец. Ако искате по-висока производителност и по-добри игрови изживявания, можете да я получите директно и да се насладите на невероятните функции още сега.

Microsoft Office 2021 Professional Plus за €36,99 – Microsoft Office 2021 е най-новата версия на пакета Office, която излезе заедно с Windows 11. Пакетът включва всички програми, които познавате, докато много нови функции и шаблони правят форматирането по-лесно от всякога. Продуктът, който ще получите, е както за лична, така и за търговска употреба.

Други продукти на специални цени:

Допълнителни отстъпки

50% отстъпка за Windows операционни системи: Ако търсите решение за операционна система, тогава можете да се възползвате от 50% отстъпка. Например, можете да получите нов Windows 11 Home, Windows Server и други. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете кода за отстъпка BKS50.

62% отстъпка за пакет от Windows и Office: Друга специална отстъпка, от която можете да се възползвате, е тази при покупката на пакет от Windows операционна система и Office. Можете да получите Windows 10 Professional и Office 2021 Professional само за €44. За да се възползвате от отстъпката от 62%, въведете кода за отстъпка BKS62.

62% отстъпка за други Microsoft продукти: Освен това в Keysfan ще намерите множество продукти на Microsoft, като Microsoft Visio и Project. В момента можете да закупите всички тези продукти с 55% отстъпка. За да получите офертата, въведете кода за отстъпка BKS62.

Не пропускайте шанса да получите невероятен софтуер на най-добрите цени на пазара.

Keysfan.com ви предлага безопасен и икономичен начин да конфигурирате вашия нов компютър с оригинален софтуер и да надградите стари компютри, които работят с прекратени версии на Windows. Пазаруването от Keysfan.com е изключително лесно! Можете да изберете много начини за плащане, вкл. PayPal. Скоро след поръчката получавате имейл с вашите продуктови ключове – без да се налага да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви предостави бърза и всеобхватна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: support@keysfan.com

рекламно съдържание от Keysfan