Windows 11 само за €9,99 в голямата софтуерна разпродажба на Keysfan

При днешните рязко скачащи цени хората все по-често търсят изгодни оферти онлайн, където могат да спестят цяло състояние за най-необходимите им неща. Ако искате да получите евтини Windows и Office ключове, Keysfan предлага страхотна Разпродажба на офис софтуер, от която можете да се сдобиете с Windows 10 само за €5,63 и с най-новата версия Office 2021 за €14,05!

Може би имате големи съмнения относно толкова ниските цени, но не се притеснявайте, това е реално в Keysfan! Keysfan е дистрибутор на компютърен софтуер за световния пазар и гарантира, че всеки продаден лиценз е истински и сигурен! Ако имате нужда от помощ, Keysfan предлага техническа поддръжка 24/7, за да ви помогне да инсталирате вашия продукт или да отговори на вашите въпроси. Най-важното е, че Keysfan обещава да ви предостави доживотно следпродажбено обслужване, така че да можете да използвате софтуера с увереност!

Windows 10 продължава да е най-популярната операционна система и ако искате, можете да надстроите компютъра си до Windows 11 напълно безплатно.

Windows започва от €5,63

Повечето потребители имат инсталиран офис пакет на компютрите си. Той им помага да изпълняват повечето от ежедневните си задачи. Но потребителите, които са запознати с Office, са наясно, че официалните цени на Microsoft са твърде високи. Сега Office e достъпен само за €14,05 на PC от Keysfan!

Office 2021 започва от €14,05

Пакет! 62% ОТСТЪПКА, Windows OS и MS Office (купон: BKS62)

Вижте още пакети >>

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА! (купон: BKS50)

Вижте още оферти за Windows >>

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА РАБОТА И ДОМА! (купон: BKS62)

Вижте още оферти за Office >>

Практични софтуерни инструменти за комппютъра

Вижте още оферти за инструменти>>>

Спестяването на пари е изключително важно в момента, така че когато трябва да си купите компютърен софтуер, важно е да намерите евтин и надежден уебсайт, с чести сделки! Keysfan продава оригинални версии на Windows и Office на супер ниски цени. Keysfan има рейтинг 4.8 в Trustpilot, така че можете да проверите и потребителски отзиви в Trustpilot.

Имейл за връзка: Support@Keysfan.com

Спонсорирано съдържание от Keysfan