Как да купим истински Office 2021 само за €13,39? До 62% отстъпка в Keysfan Mid-Year Sale!

Като един от задължителните софтуерни продукти за компютри, серията Microsoft Office винаги е била първият избор за повечето хора! Трудно е да бъдете продуктивен, без да имате инсталирани полезни офис програми на вашия компютър или лаптоп. Но тъй като Microsoft Office 2021 е на цена от $439,99 в официалния уебсайт, ако решите да се абонирате дългосрочно, това е свързано с много режийни разходи. Затова по-добрият ви избор е да вземете истински и евтин Microsoft Office 2021!

Сега, в кампанията Mid-Year Sale на Keysfan можете да купите последната версия Office 2021 Professional само за €26,99! Имайки предвид различните нужди на потребителите, Keysfan също така предлага различни комбинации от Office 2021, като например при най-рентабилната – за 5 компютъра – всеки лиценз за Office 2021 струва едва €13,39! Можете да споделите офис софтуера с приятелите или семейството си! Има и пакети от Office 2021 и Windows с до 62% отстъпка!

До 62% отстъпка за Office 2021 и пакети (купон: BKS62)

Сега е най-доброто време да си купите Windows 10 – от Keysfan, където всички Windows системи се предлагат с отстъпка до 50%! Това означава, че можете да се сдобиете с истински и евтин Windows 10 Pro за по-малко от 10 евро!

Windows започва от €6,06 (купон: BKS50)

Още версии: 62% отстъпка за Office и  пакети (купон: BKS62)

Вижте още оферти за Office >>

50% ОТСТЪПКА за други Windows версии (купон: BKS50)

Вижте още оферти за Windows >>

Keysfan предлага също широка селекция от софтуерни инструменти за компютъра, включително игри от висок клас, антивирусен софтуер, софтуер за редактиране на видео и различни други приложения и програми. Можете да се възползвате от невероятни предложения за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти за компютъра

Вижте още оферти за софтуерни инструменти >>>

За по-добро потребителско изживяване процесът на пазаруване в Keysfan е максимално опростен и лесен. След плащане кодът за активиране на софтуера и подробни инструкции за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в рамките на минути. В процеса на инсталиране и използване на софтуера потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan по всяко време, ако имат въпроси, 24/7 онлайн (имейл за връзка: Support@Keysfan.com). Keysfan предоставя доживотно следпродажбено обслужване, което означава, че може да разчитате на поддръжка докато използвате софтуера.

Ако искате да научите повече за Keysfan, можете не само да отидете на уебсайта им чрез горната връзка, но и да проверите повече реални отзиви от потребители в Trustpilot.

спонсорирана публикация