Как да получите доживотен Office 2021 за €14,13 и Windows 10 за €7 от Keysfan Office Sale?

Класическият софтуер Microsoft Office е основен продукт в света на бизнеса и за домашна употреба. Независимо дали трябва да изготвите имейли в Outlook, да се свържете с колеги в Teams или да правите анализ и организация на данни в Excel, PowerPoint е задължителен за презентации и е трудно да завършите документ без Word. Този пакет включва всички основни програми, от които се нуждаете.

Office 2021 Professional от Keysfan ви дава доживотен достъп до Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams и OneNote с еднократна покупка от само €27,36. Тази сделка ви позволява да инсталирате целия пакет на Windows и да го използвате у дома или в работата. Keysfan също така предлага различен брой комбинации от Office 2021, като например най-рентабилната за 5 компютъра, където всеки лиценз за Office 2021 струва едва €14,13! Можете да го споделите с вашите приятели или семейство!

Оригинален Office 2021 само за €14,13!

Можете също така да закупите оригинален Windows 10 Pro за €7,43, а ако купите няколко ключа, Windows 10 Pro ще ви струва само €6,14! Keysfan гарантира 100% оригиналност и подобно на официалните продукти, продавани от Microsoft, поддържа безплатно надграждане на Windows 10 Pro до Windows 11 Pro!

Специална цена: Оригинален Windows 10 Pro от €6,14!

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

Вижте още предложения за Office >>

50% отстъпка за други Windows версии (купон: BKS50)

Keysfan предлага също широк избор от софтуерни инструменти за компютъра, включително игри от висок клас, антивирусен софтуер за сигурност, софтуер за редактиране на видео и разнообразие от други приложения и програми. Можете да се възползвате от невероятно изгодни оферти за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти за компютъра

Процесът на пазаруване е удобен и бърз. Просто поставете избрания продукт в пазарската количка и попълнете съответния код за отстъпка. Системата автоматично ще изчисли цената с отстъпка и след това ще попълни вашия имейл адрес. След успешно плащане Keysfan ще изпрати ключа за активиране, информацията за поръчката и подробности за инсталиране на вашия имейл, така че да избегнете проблеми с изчакването от покупката до употребата. Целият процес няма да ви отнеме много време!

Ако имат въпроси при инсталиране и използване на софтуера, потребителите могат да се свържат с екипа за техническа поддръжка на Keysfan, който е достъпен 24/7 онлайн (имейл за контакт: Support@Keysfan.com). Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване.

Спонсорирано съдържание от Keysfan